Toegevoegd aan mandje

Originele Brother TZe-121 label tapecassette – zwart op transparant, breedte 9 mm

Brother TZe-121 zwart op transparant Labeltape – breedte 9 mm

€ 14,14 incl. btw € 11,69 excl. btw
Niet op voorraad

Deze originele gelamineerde TZe-121 labeltape is geschikt voor gebruik in een breed assortiment Brother P-touch labelprinters en is bijzonder veelzijdig dankzij de goed leesbare zwart op transparante kleur – dus erg handig voor bij u thuis, op kantoor en op andere werkplekken.

  • breedte 9 mm, lengte 8 m
  • Originele Brother cassette van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Overzicht

Deze originele Brother TZe-121 label tapecassette zorgt er gegarandeerd voor dat uw labels langdurig helder, scherp en goed leesbaar blijven.

De gelamineerde zwart op transparante TZe-121 labeltape is handig zowel bij u thuis, op kantoor als op de werkvloer en is erg nuttig om de inhoud van allerlei zakente labelen, zoals dossiermappen, schappen en USB flash drives, maar ook kabels en andere apparatuur.

Deze zelfklevende gelamineerde labels zijn ontwikkeld om extreme temperaturen te  weerstaan en zijn bestand tegen chemicaliën, schuren, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

TZe tapecassettes zijn snel en eenvoudig te gebruiken en de labels zijn in diverse breedtes, kleuren en materialen verkrijgbaar.

Toepassing