Originele Brother TX-631 label tapecassette – zwart op geel, breedte 12 mm

Brother TX-631 labeltape zwart op geel – breedte 12 mm

€ 38,03 incl. btw

€ 31,43 excl. btw

Neem contact op met Brother voor de laatste beschikbaarheidsinformatie
Niet op voorraad

breedte 12 mm, lengte 15 meter

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Gegarandeerd duurzame en goed leesbare labels

Productinformatie

TX631

  • breedte 12 mm, lengte 15 meter
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame en goed leesbare labels

Beschrijving

Deze veelzijdige TX-631 labeltape is ontwikkeld om extreme temperaturen en omstandigheden te weerstaan, waardoor u zeker bent van labels die langer meegaan. U kunt de zwart op gele glanzende labels altijd en overal gebruiken, of dit nu thuis, op kantoor of op een andere werkplek is.

Meer over dit product...

Met deze originele Brother TX-631 label tapecassette produceert labels die gegarandeerd lang meegaan. Doordat de tapes uit meerdere lagen bestaan die in alle temperaturen en omstandigheden hechten, blijven de veelzijdige TX-631 labels net zo scherp en leesbaar als de dag waarop ze gemaakt werden.

De TX-631 tape is zowel UV- als waterbestendig en is bestand tegen chemicaliën, wrijving, zonlicht en onderdompeling in water.  

Of het nu op kantoor, op de werkplek of thuis is, de TX-631 is perfect om schappen en rekken, ordners, opbergdozen en kabels te labelen. De zelfklevende TX-631 gelamineerde labeltape is geschikt voor buiten en binnen en is uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat u de tape overal kan gebruiken.

De TX-631 is te gebruiken met diverse Brother P-touch labelprinters en biedt u de optimale prestaties en veelzijdigheid waarmee u al uw labeltaken kunt afhandelen.

Terug naar boven