Originele Brother TX-531 tapecassette – zwart op blauw, breedte 12 mm

Brother TX-531 zwart op blauw labeltape – breedte 12 mm

€ 38,03 incl. btw

€ 31,43 excl. btw

Neem contact op met Brother voor de laatste beschikbaarheidsinformatie
Niet op voorraad

breedte 12 mm, lengte 15 m

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Print duurzame, goed leesbare labels

Productinformatie

TX531

  • breedte 12 mm, lengte 15 m
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Print duurzame, goed leesbare labels

Beschrijving

Deze veelzijdige TX-531 labeltape is ontwikkeld om extreme temperaturen en omstandigheden te weerstaan, waardoor u zeker bent van labels die langer meegaan. U kunt de gelamineerde zwart op blauw labels altijd en overal gebruiken: thuis, op kantoor of op een andere werkplek. Compatibel met P-touch labelprinters met het TX-logo op de behuizing.

Meer over dit product...

Deze originele Brother TX-531 tapecassette zorgt er gegarandeerd voor dat u heldere, scherpe en makkelijk leesbare labels krijgt. Doordat ze uit meerdere lagen zijn samengesteld die in alle temperaturen en omstandigheden hechten, blijven de veelzijdige TX-531 labels onder alle omstandigheden slijtvast en goed leesbaar.

De TX-531 tape is zowel UV- als waterbestendig en is bestand tegen chemicaliën, slijtage, zonlicht en onderdompeling in water.  Deze zelfklevende TX-531 gelamineerde labeltape is geschikt voor gebruik buiten en binnen en is uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat u de tape overal kan gebruiken.

Of het nu op kantoor, op de werkplek of thuis is, de TX-531 is perfect om schappen en rekken, ordners, opbergdozen en kabels te labelen. De TX-531 tape is compatibel met P-touch labelprinters die het TX-logo op de behuizing hebben staan en biedt u de prestaties en  veelzijdigheid die u nodig heeft om aan al uw labeleisen en taken te voldoen.

Terug naar boven