Toegevoegd aan mandje

Originele Brother TX-451 label tapecassette – zwart op rood, breedte 24 mm

Brother TX-451 labeltape zwart op rood – breedte 24 mm

€ 49,15 incl. btw € 40,62 excl. btw

Op voorraad

Deze veelzijdige TX-451 labeltape is ontwikkeld om extreme temperaturen en omstandigheden te weerstaan, waardoor u zeker bent van labels die langer meegaan. U kunt de zwart op rode glanzende labels altijd en overal gebruiken, of dit nu thuis, op kantoor of op een andere werkplek is.

  • breedte 24 mm, lengte 15 meter
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame en goed leesbare labels

Overzicht

Met deze originele Brother TX-451 label tapecassette produceert labels die gegarandeerd lang meegaan. Doordat de tapes uit meerdere lagen bestaan die in alle temperaturen en omstandigheden hechten, blijven de veelzijdige TX-451 labels net zo scherp en leesbaar als de dag waarop ze gemaakt werden.

De TX-451 tape is zowel UV- als waterbestendig en is bestand tegen chemicaliën, wrijving, zonlicht en onderdompeling in water.  

Of het nu op kantoor, op de werkplek of thuis is, de TX-451 is perfect om schappen en rekken, ordners, opbergdozen en kabels te labelen. De zelfklevende TX-451 gelamineerde labeltape is geschikt voor buiten en binnen en is uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat u de tape overal kan gebruiken.

De TX-451 is te gebruiken met diverse Brother P-touch labelprinters en biedt u de optimale prestaties en veelzijdigheid waarmee u al uw labeltaken kunt afhandelen.