Originele Brother TX-355 label tapecassette – wit op zwart, breedte 24 mm

Brother TX-355 wit op zwart labeltape – breedte 24 mm

€ 60,81 incl. btw

€ 50,26 excl. btw

Neem contact op met Brother voor de laatste beschikbaarheidsinformatie
Niet op voorraad

breedte 24 mm, lengte 15 meter

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Gegarandeerd duurzame en goed leesbare labels

Productinformatie

TX355

  • breedte 24 mm, lengte 15 meter
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame en goed leesbare labels

Beschrijving

Deze veelzijdige TX-355 labeltape is ontwikkeld om extreme temperaturen en omstandigheden te weerstaan, waardoor u zeker bent van labels die langer meegaan. U kunt de wit op zwarte glanzende labels altijd en overal gebruiken: thuis, op kantoor of op een andere werkplek.

Meer over dit product...

Met deze originele Brother TX-355 label tapecassette produceert labels die gegarandeerd lang meegaan. Doordat de tapes uit meerdere lagen bestaan die in alle temperaturen en omstandigheden hechten, blijven de veelzijdige TX-355 labels net zo scherp en leesbaar als de dag waarop ze gemaakt werden.

De TX-355 tape is zowel UV- als waterbestendig en is bestand tegen chemicaliën, wrijving, zonlicht en onderdompeling in water.  

Of het nu op kantoor, op de werkplek of thuis is, de TX-355 is perfect om schappen en rekken, ordners, opbergdozen en kabels te labelen. De zelfklevende TX-355 gelamineerde labeltape is geschikt voor buiten en binnen en is uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat u de tape overal kan gebruiken.

De TX-355 is te gebruiken met diverse Brother P-touch labelprinters en biedt u de optimale prestaties en veelzijdigheid waarmee u al uw labeltaken kunt afhandelen.

Terug naar boven