Originele Brother TX-355 label tapecassette – wit op zwart, breedte 24 mm

Brother TX-355 wit op zwart labeltape – breedte 24 mm

€ 60,81 incl. btw

€ 50,26 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

breedte 24 mm, lengte 15 meter

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Gegarandeerd duurzame en goed leesbare labels

Productinformatie

TX355

  • breedte 24 mm, lengte 15 meter
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame en goed leesbare labels

Beschrijving

Deze veelzijdige TX-355 labeltape is ontwikkeld om extreme temperaturen en omstandigheden te weerstaan, waardoor u zeker bent van labels die langer meegaan. U kunt de wit op zwarte glanzende labels altijd en overal gebruiken: thuis, op kantoor of op een andere werkplek.

Meer over dit product...

Met deze originele Brother TX-355 label tapecassette produceert labels die gegarandeerd lang meegaan. Doordat de tapes uit meerdere lagen bestaan die in alle temperaturen en omstandigheden hechten, blijven de veelzijdige TX-355 labels net zo scherp en leesbaar als de dag waarop ze gemaakt werden.

De TX-355 tape is zowel UV- als waterbestendig en is bestand tegen chemicaliën, wrijving, zonlicht en onderdompeling in water.  

Of het nu op kantoor, op de werkplek of thuis is, de TX-355 is perfect om schappen en rekken, ordners, opbergdozen en kabels te labelen. De zelfklevende TX-355 gelamineerde labeltape is geschikt voor buiten en binnen en is uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat u de tape overal kan gebruiken.

De TX-355 is te gebruiken met diverse Brother P-touch labelprinters en biedt u de optimale prestaties en veelzijdigheid waarmee u al uw labeltaken kunt afhandelen.

Terug naar boven