Toegevoegd aan mandje

Originele Brother TX-251 label tapecassette – zwart op wit, breedte 24 mm

Brother TX-251 labeltape zwart op wit – breedte 24 mm

€ 49,15 incl. btw € 40,62 excl. btw

Op voorraad

Deze veelzijdige TX-251 labeltape is ontwikkeld om extreme temperaturen en omstandigheden te weerstaan, waardoor u zeker bent van labels die langer meegaan. U kunt de zwart op wit glanzende labels altijd en overal gebruiken, of dit nu thuis, op kantoor of op een andere werkplek is.

  • breedte 24 mm, lengte 15 m
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Print duurzame, goed leesbare labels

Overzicht

Deze originele Brother TX-251 tapecassette zorgt er gegarandeerd voor dat u heldere, scherpe en makkelijk leesbare labels krijgt. Doordat ze uit meerdere lagen zijn samengesteld die in alle temperaturen en omstandigheden hechten, blijven de veelzijdige TX-251 labels onder alle omstandigheden slijtvast en goed leesbaar.

De TX-251 tape is zowel UV- als waterbestendig en is bestand tegen chemicaliën, slijtage, zonlicht en onderdompeling in water.  

Of het nu in het kantoor, op de werkplek of thuis is, de TX-251 is perfect om schappen en rekken, dossiermappen, opbergdozen en kabels te markeren. De zelfklevende TX-251 gelamineerde labeltape is geschikt voor gebruik buiten en binnen en is uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat u de tape overal kan gebruiken.

De TX-251 is compatibel met verschillende Brother P-touch labelprinters en biedt u de prestaties en veelzijdigheid die u nodig heeft om aan al uw labeleisen en taken te voldoen.