Originele Brother TX-251 label tapecassette – zwart op wit, breedte 24 mm

Brother TX-251 labeltape zwart op wit – breedte 24 mm

€ 53,16 incl. btw

€ 43,93 excl. btw

Neem contact op met Brother voor de laatste beschikbaarheidsinformatie
Niet op voorraad

breedte 24 mm, lengte 15 m

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Print duurzame, goed leesbare labels

Productinformatie

TX251

  • breedte 24 mm, lengte 15 m
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Print duurzame, goed leesbare labels

Beschrijving

Deze veelzijdige TX-251 labeltape is ontwikkeld om extreme temperaturen en omstandigheden te weerstaan, waardoor u zeker bent van labels die langer meegaan. U kunt de zwart op wit glanzende labels altijd en overal gebruiken, of dit nu thuis, op kantoor of op een andere werkplek is.

Meer over dit product...

Deze originele Brother TX-251 tapecassette zorgt er gegarandeerd voor dat u heldere, scherpe en makkelijk leesbare labels krijgt. Doordat ze uit meerdere lagen zijn samengesteld die in alle temperaturen en omstandigheden hechten, blijven de veelzijdige TX-251 labels onder alle omstandigheden slijtvast en goed leesbaar.

De TX-251 tape is zowel UV- als waterbestendig en is bestand tegen chemicaliën, slijtage, zonlicht en onderdompeling in water.  

Of het nu in het kantoor, op de werkplek of thuis is, de TX-251 is perfect om schappen en rekken, dossiermappen, opbergdozen en kabels te markeren. De zelfklevende TX-251 gelamineerde labeltape is geschikt voor gebruik buiten en binnen en is uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat u de tape overal kan gebruiken.

De TX-251 is compatibel met verschillende Brother P-touch labelprinters en biedt u de prestaties en veelzijdigheid die u nodig heeft om aan al uw labeleisen en taken te voldoen.

Terug naar boven