Originele Brother TX-221 label tapecassette – zwart op wit, breedte 9 mm

Brother TX-221 labeltape zwart op wit – breedte 9 mm

€ 34,17 incl. btw

€ 28,24 excl. btw

Neem contact op met Brother voor de laatste beschikbaarheidsinformatie
Niet op voorraad

breedte 9 mm, lengte 15 meter

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Gegarandeerd duurzame en goed leesbare labels

Productinformatie

TX221

  • breedte 9 mm, lengte 15 meter
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame en goed leesbare labels

Beschrijving

Deze veelzijdige TX-221 labeltape is ontwikkeld om extreme temperaturen en omstandigheden te weerstaan, waardoor u zeker bent van labels die langer meegaan. U kunt de zwart op wit glanzende labels altijd en overal gebruiken, of dit nu thuis, op kantoor of op een andere werkplek is.

Meer over dit product...

Met deze originele Brother TX-221 label tapecassette produceert labels die gegarandeerd lang meegaan. Doordat de tapes uit meerdere lagen bestaan die in alle temperaturen en omstandigheden hechten, blijven de veelzijdige TX-221 labels net zo scherp en leesbaar als de dag waarop ze gemaakt werden.

De TX-221 tape is zowel UV- als waterbestendig en is bestand tegen chemicaliën, wrijving, zonlicht en onderdompeling in water.  

Of het nu op kantoor, op de werkplek of thuis is, de TX-221 is perfect om schappen en rekken, ordners, opbergdozen en kabels te labelen. De zelfklevende TX-221 gelamineerde labeltape is geschikt voor buiten en binnen en is uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat u de tape overal kan gebruiken.

De TX-221 is te gebruiken met diverse Brother P-touch labelprinters en biedt u de optimale prestaties en veelzijdigheid waarmee u al uw labeltaken kunt afhandelen.

Terug naar boven