Toegevoegd aan mandje

Originele Brother TC-301 label tapecassette – goud op zwart, breedte 12 mm

Brother TC-301 Gelamineerde standaard klevende labeltape goud op zwart – breedte 12 mm

€ 22,78 incl. btw € 18,83 excl. btw
Niet op voorraad

Deze veelzijdige TC-301 labeltape is ontwikkeld om extreme temperaturen en omstandigheden te weerstaan, waardoor u verzekerd bent van labels die lang meegaan. U kunt de goud op zwart labels altijd en overal gebruiken: thuis, op kantoor of op een andere werkplek.

  • breedte 12mm, lengte 7,7 m
  • Standaard klevend
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Overzicht

Deze 12 mm goud op zwart label tapecassette van Brother is ideaal voor al uw algemene labeltoepassingen op kantoor, op de werkplek of thuis en is perfect om de inhoud van ordners, mappen en archiefkasten te identificeren.

De TC-301 labeltape is handig zowel bij u thuis, op kantoor als op de werkvloer om de inhoud van allerlei zaken te identificeren, zoals ordners, schappen en USB flash drives, maar ook kabels en andere apparatuur.

Deze zelfklevende gelamineerde labels zijn ontwikkeld om extreme temperaturen te  weerstaan en zijn bestand tegen chemicaliën, schuren, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

(De Brother P-touch gelamineerde labels zijn ontwikkeld om lang mee te gaan, zelfs onder extreme omstandigheden, en zijn bestand tegen extreme temperaturen, zonlicht, water, chemicaliën en wrijving.)