Originele Brother STe-161 stenciltape cassette – zwart, breedte 36 mm

Brother STe-161 cassette zwart – stenciltape - breedte 36 mm

€ 30,96 incl. btw

€ 25,59 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

breedte 36 mm, lengte 3 meter

Brengt rechtstreeks markeringen aan

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Productinformatie

STE161

Gegarandeerd permanente, goed leesbare resultaten

  • breedte 36 mm, lengte 3 meter
  • Brengt rechtstreeks markeringen aan
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd permanente, goed leesbare resultaten

Beschrijving

Deze originele STe-161 stenciltape is ontworpen voor gebruik met uw Brother P-touch labelprinter en heeft een thermisch gevoelige laag die inkt of speciale vloeistoffen doorlaat om zo rechtstreeks markeringen aan te brengen. Met deze niet-klevende tape maakt u in een handomdraai stenciltapes in diverse lengtes. Te gebruiken met P-touch labelprinters met het TZ- of TZe-logo op de behuizing.

Meer over dit product...

Met deze originele Brother STe-161 stenciltape is speciaal ontworpen om permanente markeringen aan te brengen conform de veiligheidseisen.

Dankzij een thermisch gevoelige laag die inkt, geëtste chemicaliën of speciale vloeistoffen doorlaat en zo rechtstreeks markeringen aanbrengt, kunt u met deze STe-161 tape unieke stencils maken die u kunt gebruiken om componenten en onderdelen te identificeren. Voeg individuele productcodes, onderdelennummers of logo's toe om ervoor te zorgen dat alles permanent terug te traceren is.

Met deze originele Brother tape is te gebruiken met diverse P-touch labelprinters en maakt deel uit van een essentieel markeersysteem voor onderdelen, waarmee u aan de wettelijk gestelde veiligheidseisen kunt voldoen en efficiënter kunt werken.
Terug naar boven