Toegevoegd aan mandje

Originele Brother M-V3ABZ labeltape – zwart op wit, voordeelverpakking

Brother M-V3ABZ zwart op wit niet-gelamineerde labeltapes - breedte 9 mm & 12 mm - voordeelverpakking bevat: 2 x 12 mm zwart op wit plastic tapes - 4 m (M-K231 ""S), 1 x 9 mm zwart op wit plastic tape - 4 m (M-K221S)

Houd alles in uw huis perfect georganiseerd en opgeruimd met behulp van deze originele Brother M-V3ABZ labeltape voordeelverpakking. Deze veelzijdige zwart op wit tapes zijn speciaal ontworpen voor gebruik met ons P-touch printers en zijn eenvoudig te gebruiken en erg veelzijdig.

  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Print duurzame, goed leesbare labels
  • Compatibel met P-touch labelprinters die op de behuizing het M-logo hebben staan.

Overzicht

De M-V3ABZ plastic tapes zijn geschikt voor allerlei labeltoepassingen, waaronder het sorteren van uw cd-collectie, het etiketteren van diepvriesproducten en om uw gereedschapskist op orde te houden. Reuze handig, ongeacht de klus die u wilt aanpakken.

Deze originele M-V3ABZ labeltapes zijn ontworpen door Brother en zijn perfect compatibel met alle P-touch labelprinters met het M-logo op de behuizing van de tapecassette.

Met uw P-touch printer maakt u labels van elke lengte, zodat ze precies de juiste maat hebben voor uw klus. En dankzij de scherpe zwart en witte kleur van uw labels blijven ze gegarandeerd langer makkelijk leesbaar.