Toegevoegd aan mandje

Originele Brother HSe-251 krimpkous tape cassette – zwart op wit, breedte 23,6 mm

Brother HSe-251 zwart op wit krimpkous tape cassette – 23,6 mm

€ 31,92 incl. btw € 26,38 excl. btw

Op voorraad

Met deze originele Brother 23,6 mm HSe-251 krimpkous tape is speciaal ontworpen om kabels en snoeren permanent te markeren en identificeren. Met zijn krimpverhouding van 2:1 is de HSe-251 zwart op wit tape aanbevolen voor gebruik bij kabels met een diameter tussen 1,7 mm en 3,2 mm. Compatibel met P-touch labelprinters met het HS- of HSe-logo op de behuizing van de tapecassette.

  • breedte 23,6 mm, lengte 1,5 m
  • Krimpt bij verhitting om gemakkelijk kabels te labelen
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duidelijke resultaten

Overzicht

Deze 23,6 mm zwart op wit HSe-251 tapecassette is speciaal ontworpen om kabels, draden en snoeren met een buitendiameter van 1,7 mm - 3,2 mm te markeren en identificeren.

Wanneer de geprinte kous over een kabel wordt geplaatst en met een warmtepisoplossing wordt verhit, krimpt de kous strak om de kabel heen. Er is geen lijm nodig, waardoor zelfs in zeer warme omgevingen de krimpkous niet van de kabel zal loskomen.

Met deze originele Brother HSe-251 tape is te gebruiken met diverse P-touch labelprinters en is een essentieel hulpmiddel voor elke elektricien. De tape biedt duidelijke labels waarmee u aan de wettelijk gestelde veiligheidseisen kunt voldoen en efficiënt kunt werken.

Toepassing