Toegevoegd aan mandje

Originele Brother HSe-231 krimpkous tape cassette – zwart op wit, voor 3,6 - 7,0 mm diameter

Brother HSe-231 zwart op wit tapecassette - krimpkous – breedte 11,7 mm en lengte 1,5 meter

€ 28,96 incl. btw € 23,93 excl. btw

Deze originele Brother 17,7 mm HSe-231 krimpkous tape is speciaal ontworpen om op professionele wijze kabels en snoeren permanent te markeren en te identificeren. Deze zwart op witte tape wordt aanbevolen voor gebruik bij kabels met een diameter tussen 3,6 en 7,0 mm.

De tape is bij uitstek geschikt voor installateurs en elektriciens die moeten voldoen aan de wettelijk gestelde veiligheidseisen en hun projecten professioneel willen afwerken. De HSe-231 is te gebruiken met P-touch labelprinters met het HS- of HSe-logo op de behuizing.

  • Voor kabels van 3,6 - 7,0 mm diameter
  • Breedte 11,7 mm, lengte 1,5 m
  • Krimpt bij verhitting om gemakkelijk kabels te labelen
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duidelijke resultaten

Overzicht

Deze 11,7 mm zwart op wit HSe-231 tapecassette is speciaal ontworpen om kabels, draden en snoeren met een buitendiameter tussen 3,6 mm - 7,0 mm te labelen en identificeren.

Wanneer de geprinte krimpkous over een kabel wordt geplaatst en met een warmtepisoplossing wordt verhit, krimpt de kous strak om de kabel heen. Er is geen lijm nodig, waardoor zelfs in zeer warme omgevingen de krimpkous niet van de kabel zal loskomen.

Deze originele Brother HSe-231 tape is te gebruiken met diverse P-touch labelprinters en is een essentieel hulpmiddel voor professionals in de elektra- en installatiebranche. De tape biedt duidelijke labels waarmee u aan de wettelijk gestelde veiligheidseisen kunt voldoen en efficiënt kunt werken.

Toepassing