Toegevoegd aan mandje

Originele Brother HSE-221 krimpkous tapecassette - zwart op wit, voor 2,6 - 5,1 mm diameter

Brother HSE-221 zwart op wit krimpkous tapecassette – breedte 8,8 mm en lengte 1,5 meter

€ 26,39 incl. btw € 21,81 excl. btw

Op voorraad

Deze originele Brother 8,8 mm HSe-221 krimpkous tape is speciaal ontworpen om op professionele wijze kabels en snoeren permanent te markeren en te identificeren. Deze zwart op witte tape wordt aanbevolen voor gebruik bij kabels met een diameter tussen 2,6 en 5,1 mm.

De tape is bij uitstek geschikt voor installateurs en elektriciens die moeten voldoen aan de wettelijk gestelde veiligheidseisen en hun projecten professioneel willen afwerken. De HSe-221 is te gebruiken met P-touch labelprinters met het HS- of HSe-logo op de behuizing.

  • Voor kabels van 2,6 - 5,1 mm diameter
  • Breedte 8,8 mm, lengte 1,5 meter
  • Krimpt bij verhitting om gemakkelijk kabels te identificeren
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duidelijke resultaten

Overzicht

Deze 8,8 mm zwart op wit HSe-221 tapecassette is speciaal ontworpen om kabels, vezel en snoeren met een buitendiameter tussen 2,6 en 5,1 mm te markeren en identificeren.

Wanneer de geprinte kous over een kabel wordt geplaatst en met een warmtepistool wordt verhit, krimpt de kous strak om de kabel heen. Er is geen lijm nodig, waardoor zelfs in zeer warme omgevingen de krimpkous niet van de kabel zal loskomen.

Deze originele Brother HSe-221 tape is te gebruiken met diverse P-touch labelprinters en is een essentieel hulpmiddel voor professionals in de elektra- en installatiebranche. De tape biedt duidelijke labels waarmee u aan de wettelijk gestelde veiligheidseisen kunt voldoen en efficiënt kunt werken.

Toepassing