1. Home
  2. Toebehoren
  3. HSe-221

Originele Brother HSE-221 krimpkous tapecassette - zwart op wit, breedte 8,8 mm

Brother HSE-221 zwart op wit krimpkous tapecassette – 8,8 mm

€ 26,39 incl. btw € 21,81 excl. btw
Op voorraad
+        In mandje Een reseller zoeken

Deze originele Brother 8,8 mm HSe-221 krimpkous tape is speciaal ontworpen om kabels en snoeren permanent te markeren en identificeren. Met zijn krimpverhouding van 2:1 is de HSe-221 zwart op wit tape aanbevolen voor gebruik bij kabels met een diameter tussen 2,6 en 5,1 mm. Compatibel met P-touch labelprinters met het HS- of HSe-logo op de behuizing van de tapecassette.

  • Breedte 8,8 mm, lengte 1,5 meter
  • Krimpt bij verhitting om gemakkelijk kabels te identificeren
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duidelijke resultaten

Overzicht

Deze 8,8 mm zwart op wit HSe-221 tapecassette is speciaal ontworpen om kabels, vezel en snoeren met een buitendiameter van 2,6 en 5,1 mm te markeren en identificeren.

Wanneer de geprinte kous over een kabel wordt geplaatst en met een warmtepistool wordt verhit, krimpt de kous strak om de kabel heen. Er is geen lijm nodig, waardoor zelfs in zeer warme omgevingen de krimpkous niet van de kabel zal loskomen.

Deze originele Brother HSe-221 tape is compatibel met diverse P-touch labelprinters en is een essentieel hulpmiddel van elke elektricien; hij biedt duidelijke labels en helpt u om aan de veiligheidseisen te voldoen en efficiënter in uw werk te zijn.

Toepassing