1. Home
  2. Toebehoren
  3. HGe-261V5

Originele Brother HGE-261V5 tapecassette – zwart op wit, breedte 36 mm

Brother HGE-261V5 hoogwaardige labeltape zwart op wit – breedte 36 mm

€ 141,51 incl. btw € 116,95 excl. btw
Op voorraad
+        In mandje Een reseller zoeken
De Brother hoogwaardige HGE-261V5 labeltape biedt zowel een hoge resolutie als een hoge afdruksnelheid, waardoor dit de perfecte oplossing is voor sectoren die zo snel mogelijk grote hoeveelheden labels moeten  afdrukken.

  • breedte 36 mm, lengte 8 m
  • Ideaal geschikt voor sectoren die grote hoeveelheden labels moeten afdrukken
  • Voordeelpak met 5 tapes
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Print duurzame, goed leesbare labels

Overzicht

Deze zwart op wit HGE-261V5 labeltape is uitgerust met dezelfde kenmerken als de standaard TZ gelamineerde tape en is door Brother grondig getest om een zo duurzaam en betrouwbaar mogelijk resultaat te leveren.

De tape is speciaal ontworpen om zowel een hoge resolutie als een hoge afdruksnelheid te bieden, waardoor dit de perfecte oplossing is voor sectoren die snel grote hoeveelheden labels moeten afdrukken.

Deze zelfklevende gelamineerde labels zijn ontwikkeld om extreme temperaturen te kunnen weerstaan en zijn bestand tegen chemicaliën, wrijving, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

Door voor een originele HGE-261V5 labeltape van Brother te kiezen, zorgt u ervoor dat uw printer optimaal blijft presteren en u labels print die haarscherp, leesbaar een duurzaam zijn.

Toepassing