Toegevoegd aan mandje

Originele Brother HGe-151V5 label tapecassette – hoogwaardig - 5x zwart op transparant, breedte 24 mm

Brother HGe-151V5 hoogwaardige labeltape 5x zwart op transparant – breedte 24 mm

€ 101,83 incl. btw € 84,16 excl. btw

Op voorraad

De Brother HGe-151V5 hoogwaardige labeltape biedt zowel een hoge resolutie als een hoge afdruksnelheid, waardoor dit de perfecte oplossing is voor sectoren die zo snel mogelijk grote hoeveelheden labels moeten kunnen afdrukken.

  • Breedte 24 mm, lengte 8 meter
  • Perfect voor bedrijven grote hoeveelheden labels moeten afdrukken
  • Voordeelpak met 5 tapcassettes
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit Gegarandeerd duurzame en goed leesbare labels

Overzicht

Deze zwart op transparant HGe-151V5 labeltape heeft dezelfde kenmerken als de standaard TZ gelamineerde tape en is door Brother grondig getest zodat u altijd duurzame en slijtvaste labels print.

De tape is speciaal ontworpen om zowel een hoge resolutie als een hoge afdruksnelheid te bieden, waardoor dit de perfecte oplossing is voor sectoren die snel grote hoeveelheden labels moeten afdrukken.

Deze zelfklevende gelamineerde labels zijn ontwikkeld om extreme temperaturen te weerstaan en bestand tegen chemicaliën, schuren, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

Door voor een originele HGe-151V5 labeltape van Brother te kiezen, zorgt u ervoor dat uw labelprinter optimaal blijft presteren en u resultaten blijft behalen die haarscherp, goed leesbaar een zeer duurzaam zijn.

Toepassing