Originele Brother WT-800CL toner opvangbak

Brother WT-800CL toner opvangbak voor het verzamelen van resttoner. Zorgt voor optimale werking van diverse kleurenlaserprinters. Geschikt tot maximaal 100.000 pagina's.

€ 38,85 incl. btw

€ 32,11 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+
Een reseller zoeken

Geschikt voor maximaal 100.000 pagina's, in overeenstemming met ISO/IEC 19798

Hoogwaardige origineel Brother product

Dit onderdeel zorgt ervoor dat uw laserprinter optimaal blijft presteren

Productinformatie

WT800CL_main

Dit onderdeel is ontwikkeld door Brother en volledig afgestemd om te werken in combinatie met uw Brother printer waardoor optimale afdrukresultaten gegarandeerd kunnen worden

Kenmerken

  • Geschikt voor maximaal 100.000 pagina's, in overeenstemming met ISO/IEC 19798
  • Hoogwaardige origineel Brother product
  • Dit onderdeel zorgt ervoor dat uw laserprinter optimaal blijft presteren
  • Dit onderdeel is ontwikkeld door Brother en volledig afgestemd om te werken in combinatie met uw Brother printer waardoor optimale afdrukresultaten gegarandeerd kunnen worden

Beschrijving

Met de Brother WT-800CL toner opvangbak zorgt u ervoor dat uw laserprinter optimaal blijft werken en de best mogelijke kwaliteit afdrukken blijft maken.

De WT-800CL is eenvoudig te installeren, betrouwbaar en duurzaam. Deze toner opvangbak is compatibel met diverse kleurenlaserprinters en zorgen ervoor dat uw printer optimaal blijft werken. 

Deze toner opvangbak kunt u NIET zelf hergebruiken. Wanneer uw printer aangeeft om de toner opvangbak te vervangen, kunt u een nieuwe originele Brother WT-800CL plaatsen zodat u verzekerd blijft van optimale afdrukkwaliteit.

Meer over dit product...

 
Reliability and Quality Assurance

Optimale betrouwbaarheid

Zorg ervoor dat uw Brother printer de uitzonderlijke resultaten blijft leveren die u gewend bent door te kiezen voor een originele Brother W-T800CL toner opvangbak. Hoewel er goedkopere vervangingsalternatieven beschikbaar zijn, garandeert alleen een originele WT800CL-afvaltonereenheid dat uw machine zo snel en efficiënt zal blijven werken als het zou moeten.

 
 
Guaranteed to Work

Gegarandeerde kwaliteit

Vergeet niet dat het gebruik van Brother supplies de enige manier is om ervoor te zorgen dat uw printer optimaal blijft werken. Bestel de WT-800CL bij Brother zodat uw printer optimaal blijft functioneren.

support at your side

Wij staan 'At your side'

Bij gebruik van originele Brother verbruiksartikelen is de garantie van uw printer gewaarborgd. Brother staat volledig ‘At your side’. U kunt rekenen op een uitstekende verkoopondersteuning en klantenservice, zowel voor als na aankoop van uw product.

 
brotherearthlogo

Milieu en recycling

Alle Brother cartridges zijn ontworpen met als uitgangspunt om het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarnaast biedt Brother klanten de mogelijkheid om producten aan het einde van de levensduur gratis op te sturen voor recycling. 

 

Terug naar boven