Originele Brother TN-6600 zwarte tonercartridge met hoge capaciteit

Brother TN-6600 zwarte tonercartridge. Print 6.000 pagina's op A4-formaat. 

€ 193,41 incl. btw

€ 159,84 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Voor circa 6.000 A4-pagina's conform ISO/IEC 19752

Originele Brother toner van hoge kwaliteit

Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Productinformatie

TN6600

  • Voor circa 6.000 A4-pagina's conform ISO/IEC 19752
  • Originele Brother toner van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Beschrijving

Omdat zwart de standaardkleur voor veel printopdrachten is, merkt u wellicht dat u de zwarte cartridges vaker moet vervangen. Deze origineleBrother TN-6600 tonercartridge met hoge capaciteit kan tot wel 6.000 A4-pagina's afdrukken, waarmee u elke afdruk fantastische en indrukwekkende printresultaten behaalt.

Meer over dit product...

Zorg ervoor dat uw Brother printer de uitzonderlijke resultaten blijft leveren die u gewend bent door te kiezen voor een TN-6600 tonercartridge. Deze toner met hoge capaciteit is ontwikkeld om nog langer mee te gaan dan een standaardcartridge.

Er zijn misschien goedkopere navul- or vervangopties elders online verkrijgbaar, maar alleen een originele TN-6600 tonercartridge garandeert dat uw printer optimaal blijft presteren qua snelheid en functionaliteit.

Onthoud dat het gebruiken van Brother cartridges de enige manier is om zeker te zijn dat uw printer optimale afdrukresultaten behaalt en dat alle garanties die u heeft geldig blijven.

Bestel dus nu de TN-6600 zwarte tonercartridge van Brother om te zorgen dat u op de lange termijn meer waar voor uw geld krijgt.
Terug naar boven