Toegevoegd aan mandje

Originele Brother TN-426Y gele tonercartridge

Brother TN-426Y gele tonercartridge. Print 6.500 pagina's.

€ 329,58 incl. btw € 272,38 excl. btw
Niet op voorraad
De originele Brother TN-426Y gele tonercartridge is ontworpen voor optimale prestaties zodat u keer op keer zwart-wit documenten afdrukt met hoge resolutie en van uitstekende kwaliteit. Met een afdrukcapaciteit van meer dan 6.500 pagina's biedt de TN-426Y een zeer voordelige en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

  • Print 6.500 pagina's conform ISO/IEC 19798
  • Originele Brother toner van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Andere toners

TN-426M – magenta
TN-426C – cyaan
TN-426BK – zwart

 

Deze TN-426Y gele tonercartridge is vakkundig ontworpen om naadloos samen te werken met uw Brother printer en biedt u keer op keer resultaten van de hoogste kwaliteit.

Hoewel goedkope, merkloze navulcartridges overal verkrijgbaar zijn, is het een feit dat deze cartridges niet perfect afgestemd zijn uw Brother printer. Dit kan leiden tot problemen met zowel de afdrukkwaliteit als de prestaties van uw apparaat. Het oplossen van deze problemen kan in sommige gevallen hoge kosten met zich meebrengen.

Door te kiezen voor een originele TN-426Y tonercartridge zorgt ervoor dat uw printer elke afdruk uitstekende printresultaten behaalt, zodat u verzekerd bent dat belangrijke documenten worden afgedrukt met de beste kwaliteit.

Toepassing