Originele Brother TN-3380 tonercartridge met hoge capaciteit

Brother TN-3380 tonercartridge. Print 8.000 pagina's. 

€ 205,62 incl. btw

€ 169,93 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Print 8.000 pagina's conform ISO/IEC 19752

Originele Brother toner van hoge kwaliteit

Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart 

Productinformatie

TN3380_main

  • Print 8.000 pagina's conform ISO/IEC 19752
  • Originele Brother toner van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart 

Beschrijving

Omdat zwart de standaardkleur voor veel printopdrachten is, merkt u wellicht dat u de zwarte cartridges vaker moet vervangen. Deze originele Brother TN-3380 tonercartridge met hoge capaciteit kan tot wel 8.000 pagina's afdrukken, waardoor u fantastische resultaten krijgt vanaf de eerste tot de laatste print.

Meer over dit product...

Zorg ervoor dat uw Brother printer de uitzonderlijke resultaten blijft leveren die u gewend bent door te kiezen voor een TN-3380 tonercartridge. Deze toner met hoge capaciteit is ontwikkeld om veel langer mee te gaan dan een standaardcartridge.

Er zijn misschien goedkopere navul- or vervangopties elders online verkrijgbaar, maar alleen een originele TN-3380 tonercartridge garandeert dat uw printer optimaal blijft presteren qua snelheid en functionaliteit.

Onthoud dat het gebruiken van Brother cartridges de enige manier is om zeker te zijn dat uw printer optimale afdrukresultaten behaalt en dat alle garanties die u heeft geldig blijven.

Bestel dus nu de TN-3380 tonercartridge van Brother om te zorgen dat u op de lange termijn meer waar voor uw geld krijgt.
Terug naar boven