Originele Brother TN-3030 hoge capaciteit tonercartridge – zwart

Brother TN-3030 zwarte tonercartridge. Print 3.500 pagina's.

€ 140,99 incl. btw

€ 116,52 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Print 3.500 pagina's conform ISO/IEC 19752

Originele Brother toner van hoge kwaliteit

Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Productinformatie

TN3030

  • Print 3.500 pagina's conform ISO/IEC 19752
  • Originele Brother toner van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Beschrijving

Omdat zwart de standaardkleur is voor veel printopdrachten, merkt u wellicht dat u de zwarte cartridges vaker moet vervangen. Deze originele Brother TN-3030 tonercartridge met hoge capaciteit kan tot wel 3.500 pagina's afdrukken, waardoor u altijd kunt rekenen op uitstekende printresultaten.

Meer over dit product...

Zorg ervoor dat uw Brother printer de uitzonderlijke resultaten blijft leveren die u gewend bent door te kiezen voor een TN-3030 tonercartridge. Deze toner met hoge capaciteit is ontwikkeld om veel langer mee te gaan dan een standaardcartridge.

Er zijn misschien goedkopere navul- or vervangopties op diverse plekken online verkrijgbaar, maar alleen een originele TN-3030 tonercartridge garandeert dat uw printer optimaal blijft presteren qua snelheid en functionaliteit.

Het gebruik van Brother cartridges is de enige manier om zeker te zijn dat uw printer optimale afdrukresultaten blijft behalen en dat uw  garantie geldig blijft.

Bestel dus nu de TN-3030 zwarte tonercartridge van Brother om te zorgen dat u op de lange termijn meer waar voor uw geld krijgt.
Terug naar boven