Toegevoegd aan mandje

Originele Brother TN-247M magenta tonercartridge met hoge capaciteit

Brother TN-247M magenta tonercartridge met hoge capaciteit. Print tot 2.300 pagina's.

€ 146,20 incl. btw € 120,83 excl. btw

Deze originele Brother TN-247M hoge capaciteit tonercartridge is speciaal ontwikkeld om optimaal te werken in combinatie met uw Brother printer. Zodoende bent u verzekerd dat uw documenten altijd snel en haarscherp worden afgedrukt.

Deze cartridge is zeer eenvoudig zelf te installeren en te gebruiken met een reeks Brother printers. Met het gebruik van originele Brother tonercartridges kunt u rekenen op de best mogelijke resultaten en print u documenten die de tijd doorstaan en niet vervagen.

  • Print tot 2.300 pagina's conform ISO / IEC 19752
  • Originele Brother toner van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Andere toners:
TN-247BK - Zwart
TN-247C - Cyaan
TN-247Y - Geel

Met de TN-247M behaalt u altijd uitstekende printresultaten. De originele Brother tonercartridges zijn speciaal afgestemd op uw printer, zodat u erop kunt vertrouwen dat u elke afdruk het beste uit uw printer haalt. Deze hoge capaciteit tonercartridge biedt meer afdrukken dan de standaard tonercartridge en lagere kosten per afdruk. U kunt dus profiteren van een nog betere prijs-kwaliteitverhouding en uitstekende afdrukresultaten.

Hoewel goedkope, merkloze cartridges overal verkrijgbaar zijn, is het een feit dat deze cartridges niet perfect afgestemd zijn op uw Brother printer. Dit kan leiden tot problemen met zowel de afdrukkwaliteit als de prestaties van uw apparaat. Het oplossen van deze problemen kan in sommige gevallen kosten met zich meebrengen.

Door te kiezen voor de originele Brother TN-247M tonercartridge kunt u elke afdruk rekenen op mooie, heldere kleuren en scherpe zwarte tekst. U bent tevens verzekerd dat belangrijke documenten nier vervagen en dat de garantie die u hebt geldig blijft.

Toepassing