Toegevoegd aan mandje

Originele Brother TN-245Y gele tonercartridge 

Brother TN-245Y gele tonercartridge. Print 2.200 pagina's. 

€ 139,00 incl. btw € 114,88 excl. btw

Op voorraad

Met deze originele Brother TN245Y gele tonercartridge zorgt u ervoor dat uw kleurenprinter moeiteloos opvallende resultaten van professionele kwaliteit blijft leveren. De TN-245Y is ook verkrijgbaar in magenta en cyaan en is compatibel met diverse Brother apparaten.

  • Print 2.200 pagina's conform ISO/IEC 19798
  • Originele Brother toner van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Andere toners

TN-241BK – Zwarte tonercartridge met een afdrukcapaciteit van 2.500 pagina's
TN-245M – Magenta tonercartridge met een afdrukcapaciteit van 2.200 pagina's
TN-245C – Cyaan tonercartridge met een afdrukcapaciteit van 2.200 pagina's

 

Alle Brother cartridges – waaronder deze TN245Y gele tonercartridge – worden grondig getest om er zeker van te zijn dat we onze klanten de meest consistente en betrouwbare oplossing bieden.  

Hoewel goedkope, merkloze navulcartridges overal verkrijgbaar zijn, is het een feit dat deze cartridges niet perfect afgestemd zijn op uw Brother printer. Dit kan leiden tot problemen met zowel de afdrukkwaliteit als de prestaties van uw apparaat. Het oplossen van deze problemen kan in sommige gevallen hoge kosten met zich meebrengen.

Deze originele TN-245Y tonercartridge zorgt ervoor dat uw printer probleemloos blijft werken, waardoor u op lange termijn voordeliger uit bent. Tevens heeft u de zekerheid dat u over een printer beschikt waar u altijd op kunt vertrouwen.

Toepassing