Toegevoegd aan mandje

Originele Brother TN245M Tonercartridge – Magenta 

De Brother TN245M Tonercartridge Magenta. Print 2.200 pagina's. 

€ 139,00 incl. btw € 114,88 excl. btw

Met deze originele Brother TN245M Tonercartridge Magenta zorgt u ervoor dat uw kleurenprinter moeiteloos opvallende resultaten van professionele kwaliteit blijft leveren. De TN245M is ook verkrijgbaar in cyaan en geel en is compatibel met diverse Brother-printers.

  • Drukt 2.200 pagina's af conform ISO/IEC 19798
  • Originele Brother toner van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en helpt u zo papier, tijd en geld besparen

Overzicht

Andere toners

TN-241BK – Zwarte tonercartridge met een afdrukcapaciteit van 2.500 pagina's
TN-245C –Cyaan tonercartridge met een afdrukcapaciteit van 2.200 pagina's
TN-245Y – Gele tonercartridge met een afdrukcapaciteit van 2.200 pagina's

 

Alle Brother cartridges – waaronder deze TN245M  Tonercartridge Magenta – worden grondig getest om er zeker van te zijn dat we onze klanten de meest consistente en betrouwbare oplossing bieden.  

Hoewel goedkope, merkloze navulcartridges overal verkrijgbaar zijn, is het een feit dat deze cartridges niet perfect afgestemd zijn uw Brother printer. Dit kan leiden tot problemen met zowel de afdrukkwaliteit als de prestaties van uw apparaat. Het oplossen van deze problemen kan in sommige gevallen hoge kosten met zich meebrengen.

Deze originele TN245M-tonercartridge zorgt ervoor dat uw printer probleemloos blijft werken, waardoor u op lange termijn voordeliger uit bent. Tevens heeft u de zekerheid dat u over een printer beschikt waar u altijd op kunt vertrouwen.

Toepassing