Toegevoegd aan mandje

Originele Brother TN-243CMYK voordeelverpakking

Brother TN-243CMYK voordeelverpakking met tonercartridges cyaan, magenta, geel en zwart. Elke cartridge print maximaal 1.000 pagina's.

€ 268,22 incl. btw € 221,67 excl. btw

Deze TN-243CMYK voordeelverpakking bevat alle vier kleurentonercartridges in één handig pakket. Met zowel de cyaan, magenta, gele en zwarte tonercartridge print u tot maximaal 1.000 pagina’s.
Deze cartridges zijn zeer eenvoudig zelf te installeren en te gebruiken met een reeks Brother printers. Met het gebruik van originele Brother tonercartridges kunt u rekenen op de best mogelijke resultaten, zonder strepen of vlekken en print u documenten die de tijd doorstaan en niet vervagen.

  • Cyaan, magenta, gele en zwarte tonercartridge in één handige voordeelverpakking
  • Elke cartridge print tot 1.000 pagina's conform ISO/IEC 19752
  • Originele Brother toner van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Wanneer het tijd is om uw tonercartridges te vervangen, kunt u het beste kiezen voor de Brother TN-243CMYK voordeelverpakking met 4 tonercartridges, zodat u voordelig uit bent en uw printer probleemloos blijft werken.

De TN-243CMYK voordeelverpakking bevat:
TN-243BK - Zwart
TN-243C - Cyaan
TN-243M - Magenta
TN-243Y – Geel

Met vier toners in één handige voordeelverpakking krijgt u meer waar voor uw geld. Door originele TN-243CMYK tonercartridges te gebruiken, zorgt u ervoor dat uw printer de beste prestaties blijft leven.
Hoewel goedkope, merkloze cartridges overal verkrijgbaar zijn, is het een feit dat deze cartridges niet perfect afgestemd zijn op uw Brother printer. Dit kan leiden tot problemen met zowel de afdrukkwaliteit als de prestaties van uw apparaat. Het oplossen van deze problemen kan in sommige gevallen kosten met zich meebrengen.

Door te kiezen voor de originele Brother TN-243CMYK tonercartridges kunt u elke afdruk rekenen op mooie, heldere kleuren en scherpe zwarte tekst. U bent tevens verzekerd dat belangrijke documenten nier vervagen en dat de garantie die u hebt geldig blijft.

Toepassing