Originele Brother TN-243CMYK voordeelverpakking

Brother TN-243CMYK voordeelverpakking met tonercartridges cyaan, magenta, geel en zwart. Elke cartridge print maximaal 1.000 pagina's.

€ 298,62 incl. btw

€ 246,79 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Elke cartridge print 1.000 pagina’s (ISO/IEC 19798)

Hoogwaardige originele Brother inktcartridges in een voordeelverpakking

Voordeliger dan losse cartridges, waardoor de kosten per pagina worden verlaagd

Productinformatie

TN243CMYK_main

Originele Brother tonercartridges zijn uitgebreid getest zodat elke afdruk perfecte resultaten oplevert

Met het gebruik van deze originele Brother TN-243 tonercartridges is uw garantie verzekerd

  • Elke cartridge print 1.000 pagina’s (ISO/IEC 19798)
  • Hoogwaardige originele Brother inktcartridges in een voordeelverpakking
  • Voordeliger dan losse cartridges, waardoor de kosten per pagina worden verlaagd
  • Originele Brother tonercartridges zijn uitgebreid getest zodat elke afdruk perfecte resultaten oplevert
  • Met het gebruik van deze originele Brother TN-243 tonercartridges is uw garantie verzekerd

Beschrijving

Deze TN-243CMYK voordeelverpakking bevat alle vier kleurentonercartridges in één handig pakket. Met zowel de cyaan, magenta, gele en zwarte tonercartridge print u tot maximaal 1.000 pagina’s.
Deze cartridges zijn zeer eenvoudig zelf te installeren en te gebruiken met een reeks Brother printers. Met het gebruik van originele Brother tonercartridges kunt u rekenen op de best mogelijke resultaten, zonder strepen of vlekken en print u documenten die de tijd doorstaan en niet vervagen.

Brother houdt rekening met de milieu-impact van cartridges in elke levensfase. Dit resulteert in minder afvalproductie. Al onze apparaten en cartridges worden geproduceerd om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Originele Brother TN-243CMYK tonercartridges – Iedere keer de moeite waard

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

TN243-MultiPack

Besparen met voordeelverpakking

Bespaar geld en verlaag de printkosten door aankoop van de Brother TN-243CMYK voordeelverpakking, met hoge capaciteit tonercartridges. Dit pakket bevat:

TN-243BK - Zwart
TN-243C - Cyaan
TN-243M - Magenta
TN-243Y - Geel

MultiPack convenience

Meerdere cartridges in één  voordeelverpakking

Koop meerdere cartridges in één voordelig pakket. U bespaart niet alleen  geld, maar profiteert ook van het gemak van het aankopen van meerdere cartridges in één keer. 

Reliability and Quality Assurance

Optimale betrouwbaarheid

Originele Brother toner is speciaal ontwikkeld voor maximale afdrukkwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid van laserprinters. Alle Brother laserprinters werken met speciaal ingestelde temperaturen. Deze zijn gebaseerd en afgestemd op de individuele tonerformule van de betreffende printer, waardoor de beste printkwaliteit en optimale betrouwbaarheid gegarandeerd kan worden.

Guaranteed to Work

Gegarandeerde kwaliteit

Brother tonercartridges staan garant voor een superieure afdrukkwaliteit. Door het gebruik van originele Brother verbruiksartikelen,  beschermt u uw Brother printer ook tegen mogelijke schade die niet-originele, inferieure tonercartridge kunnen toebrengen. U bent daarnaast altijd verzekerd van optimale prestaties en betrouwbaarheid.

Performance Tested

Optimale prestaties

Elke tonercartridge wordt uitvoerig getest volgens ISO-normen, zodat gebruikers kunnen rekenen op de kwaliteit en prestaties die van een laserprinter verwacht mogen worden. Met originele Brother tonercartridge bent u altijd zeker van optimale prestaties en professionele resultaten.

support at your side

‘At your side’

Bij gebruik van originele Brother verbruiksartikelen is de garantie van uw printer gewaarborgd.  Brother staat ‘At your side’ en u kunt rekenen op een uitstekende verkoopondersteuning en klantenservice, zowel voor als na aankoop van uw product.

brotherearthlogo

Milieu en recycling

Alle Brother cartridges zijn ontworpen met als uitgangspunt om het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarnaast biedt Brother klanten een milieuverantwoorde manier om hun Brother producten aan het einde van de levensduur in te leveren voor recycling.

laser genuine

Authenticiteit van printbenodigdheden

Originele Brother cartridges bevatten altijd een holografisch beveiligingslabel. Wees alert of er niet met de verpakking of het beveiligingslabel is geknoeid. Het hologram-beveiligingslabel kan worden geverifieerd via het unieke 7-cijferige ID-nummer op www.brother.com/id 

Terug naar boven