Toegevoegd aan mandje

Originele Brother TN-2320 tonercartridge met hoge capaciteit 

Brother TN-2320 tonercartridge. Print 2.600 pagina's. 

€ 100,58 incl. btw € 83,12 excl. btw

De originele Brother TN-2320 tonercartridge is ontworpen om optimale prestaties uit uw zwart-witlaserprinter te halen en hoge resolutie zwart-witlaserprinter documenten te creëren, vanaf de eerste tot de laatste print. En omdat het een cartridge met een hoge capaciteit is, gaat de TN-2320 langer mee zonder in te boeten aan kwaliteit.

  • Print 2.600 pagina's conform ISO/IEC 19752
  • Originele Brother toner van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart 

Overzicht

Alle Brother cartridges - waaronder deze TN-2320 tonercartridge - worden grondig getest om er zeker van te zijn dat we onze klanten de meest consistente en betrouwbare oplossing bieden. Omdat het een cartridge met hoge capaciteit is, gaat de TN-2320 tot tweemaal langer mee – maar zonder kwaliteitsverlies.

Hoewel goedkope, merkloze navulcartridges overal verkrijgbaar zijn, kunt u ervan uit gaan dat deze niet perfect afgestemd zijn op uw Brother printer. Dit kan leiden tot problemen met zowel de afdrukkwaliteit als de prestaties van uw apparaat. Het oplossen van deze problemen kan in sommige gevallen hoge kosten met zich meebrengen.

Deze originele TN-2320 vervangende tonercartridge zorgt ervoor dat uw printer foutloos blijft werken, waardoor u op lange termijn voordeliger uit bent, plus de garantie dat u over een printer beschikt waarop u kunt vertrouwen.

Toepassing