Toegevoegd aan mandje

Originele Brother TN-2310 tonercartridge 

Brother TN-2310 tonercartridge. Print 1.200 pagina's. 

€ 65,09 incl. btw € 53,79 excl. btw

Deze originele TN-2310 tonercartridge is compatibel met een breed assortiment aan zwart-witlaserprinters van Brother en is ontworpen om ervoor te zorgen dat uw documenten er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook zo snel en efficiënt mogelijk worden geprint.

  • Print 1.200 pagina's conform ISO/IEC 19752
  • Originele Brother toner van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart 

Overzicht

Alle Brother cartridges - waaronder deze TN-2310 tonercartridge - worden grondig getest om er zeker van te zijn dat we onze klanten de meest consistente en betrouwbare oplossing bieden.

Hoewel goedkope, merkloze navulcartridges overal verkrijgbaar zijn, kunt u ervan uit gaan dat deze niet perfect afgestemd zijn op uw Brother printer. Dit kan leiden tot problemen met zowel de afdrukkwaliteit als de prestaties van uw apparaat. Het oplossen van deze problemen kan in sommige gevallen hoge kosten met zich meebrengen.

Deze originele TN-2310 vervangende tonercartridge zorgt ervoor dat uw printer foutloos blijft werken, waardoor u op lange termijn voordeliger uit bent, plus de garantie dat u over een printer beschikt waarop u kunt vertrouwen.

Toepassing