Originele Brother TN-2220 tonercartridge met hoge capaciteit 

Brother TN-2220 tonercartridge. Print 2.600 pagina's. 

€ 107,40 incl. btw

€ 88,76 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Print 2.600 pagina's conform ISO/IEC 19752

Originele Brother toner van hoge kwaliteit

Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart 

Productinformatie

TN2220

  • Print 2.600 pagina's conform ISO/IEC 19752
  • Originele Brother toner van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart 

Beschrijving

De Brother TN-2220 tonercartridge met hoge capaciteit is vakkundig ontworpen om te zorgen dat uw printer optimaal blijft presteren, met professionele resultaten bij elke afdruk. Originele verbruiksartikelen zoals de TN-2220 bieden op de lange termijn meer waar voor uw geld dan goedkopere alternatieven.

Meer over dit product...

Wanneer het tijd is om uw toner te vervangen, vertrouwt u best op de Brother TN-2220 tonercartridge, zodat u zeker bent dat uw printer optimaal blijft presteren en uw afdrukken kristalhelder blijven. Deze TN-2220 cartridge met hoge capaciteit gaat langer mee dan een standaardcartridge maar levert dezelfde uitstekende kwaliteit.

Het kan soms verleidelijk zijn om goedkopere, merkloze verbruiksartikelen te kopen, maar onthoud wel dat navulcartridges en andere goedkope tonercartridges niet alleen de kwaliteit van uw afdrukken kunnen beïnvloeden, maar ook uw garantie teniet kunnen doen en blijvende schade aan uw printer kunnen veroorzaken.

Deze originele TN-2220 tonercartridge zorgt ervoor dat uw apparaat optimaal blijft presteren. U krijgt meer waar voor uw geld op de lange termijn en keer op keer indrukwekkende resultaten.
Terug naar boven