Originele Brother TN-200 zwarte tonercartridge

Brother TN-200 zwarte tonercartridge. Print 2.200 pagina's.

€ 59,01 incl. btw

€ 48,77 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Print 2.200 pagina's conform ISO/IEC 19798

Originele Brother toner van hoge kwaliteit

Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Productinformatie

TN200

  • Print 2.200 pagina's conform ISO/IEC 19798
  • Originele Brother toner van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Beschrijving

Kies deze TN-200 zwarte tonercartridge – speciaal ontwikkeld om optimaal te werken in combinatie met uw Brother printer – zodat u zeker bent dat uw afdrukken snel en haarscherp worden afgedrukt. Originele verbruiksartikelen zoals de TN-200 bieden op de lange termijn meer waar voor uw geld dan goedkopere alternatieven.

Meer over dit product...

Alle Brother cartridges - waaronder deze TN-200 zwarte tonercartridge - worden grondig getest om er zeker van te zijn dat we onze klanten de meest consistente en betrouwbare oplossing bieden.

Hoewel goedkope, merkloze navulcartridges overal verkrijgbaar zijn, is het een feit dat deze cartridges niet perfect afgestemd zijn uw Brother printer. Dit kan leiden tot problemen met zowel de afdrukkwaliteit als de prestaties van uw apparaat. Het oplossen van deze problemen kan in sommige gevallen hoge kosten met zich meebrengen.

Deze origineleTN-200  tonercartridgezorgt ervoor dat uw printer probleemloos blijft werken, waardoor u op lange termijn voordeliger uit bent. Tevens heeft u de zekerheid dat u over een printer beschikt waar u altijd op kunt vertrouwen.
Terug naar boven