Originele Brother DR-243CL drum unit

Brother DR-243CL drum unit. Print tot 18.000 pagina's. De DR-243CL bevat vier afzonderlijke drumrollen, één voor elke tonercartridge.

€ 179,16 incl. btw

€ 148,07 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Levensduur tot 18.000 pagina's

Bevat vier drumrollen, één voor elke tonercartridge

Originele Brother drum unit

Productinformatie

DR243CL_main

Voorkomt verspilling, om tijd en geld te besparen

  • Levensduur tot 18.000 pagina's
  • Bevat vier drumrollen, één voor elke tonercartridge
  • Originele Brother drum unit
  • Voorkomt verspilling, om tijd en geld te besparen

Beschrijving

Deze originele drum unit is vakkundig ontworpen voor gebruik met uw Brother laserprinter. De DR-243CL drum unit zorgt ervoor dat uw printer met elke afdruk uitstekende printresultaten behaalt, zodat u verzekerd bent dat belangrijke documenten worden afgedrukt met de beste kwaliteit.
Deze originele Brother DR-243CL is geschikt voor gebruik met een breed assortiment aan Brother laserprinters.

Meer over dit product...

Zorg ervoor dat uw Brother printer de uitzonderlijke resultaten blijft leveren die u gewend bent door te kiezen voor een DR-243CL drum unit. Er zijn misschien goedkopere vervangopties elders online verkrijgbaar, maar alleen een originele DR-243CL drum unit garandeert dat uw printer optimaal blijft presteren qua snelheid en functionaliteit.

Onthoud dat het gebruiken van Brother verbruiksartikelen de enige manier is om zeker te zijn dat uw printer optimale afdrukresultaten behaalt en dat alle garanties die u heeft geldig blijven. Bestel dus vandaag nog de DR-243CL drum unit van Brother – ontworpen om uw Brother printer optimaal te laten werken en u op de lange termijn de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden.
Terug naar boven