Toegevoegd aan mandje

Originele Brother DR-2300 drum unit

Brother DR-2300 drum unit. Print 12.000 pagina's.

€ 114,20 incl. btw € 94,38 excl. btw
Niet op voorraad
Deze originele vervangende drum unit is vakkundig ontworpen voor gebruik met uw Brother laserprinter. De DR-2300 drum unit zorgt ervoor dat uw printer resultaten van de hoogste kwaliteit blijft leveren, zodat uw belangrijke documenten afgedrukt worden met de helderheid die zij verdienen.

  • Print 12.000 pagina's (bij één pagina per opdracht)
  • Originele Brother drum van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Zorg ervoor dat uw Brother printer de uitzonderlijke resultaten blijft leveren die u gewend bent door te kiezen voor een DR-2300 drum unit.

Er zijn misschien goedkopere vervangopties elders online verkrijgbaar, maar alleen een originele DR-2300 drum unit garandeert dat uw printer optimaal blijft presteren qua snelheid en functionaliteit.

Onthoud dat het gebruiken van Brother verbruiksartikelen de enige manier is om zeker te zijn dat uw printer optimale afdrukresultaten behaalt en dat alle garanties die u heeft geldig blijven.

Bestel dus vandaag nog de DR-2300 drum unit van Brother – ontworpen om uw Brother printer optimaal te laten werken en u op de lange termijn de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Toepassing