Originele Brother DR-2300 drum unit

Brother DR-2300 drum unit. Print 12.000 pagina's.

€ 127,16 incl. btw

€ 105,09 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Print 12.000 pagina's (bij één pagina per opdracht)

Originele Brother drum van hoge kwaliteit

Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Productinformatie

DR2300_main

  • Print 12.000 pagina's (bij één pagina per opdracht)
  • Originele Brother drum van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Beschrijving

Deze originele vervangende drum unit is vakkundig ontworpen voor gebruik met uw Brother laserprinter. De DR-2300 drum unit zorgt ervoor dat uw printer resultaten van de hoogste kwaliteit blijft leveren, zodat uw belangrijke documenten afgedrukt worden met de helderheid die zij verdienen.

Meer over dit product...

Zorg ervoor dat uw Brother printer de uitzonderlijke resultaten blijft leveren die u gewend bent door te kiezen voor een DR-2300 drum unit.

Er zijn misschien goedkopere vervangopties elders online verkrijgbaar, maar alleen een originele DR-2300 drum unit garandeert dat uw printer optimaal blijft presteren qua snelheid en functionaliteit.

Onthoud dat het gebruiken van Brother verbruiksartikelen de enige manier is om zeker te zijn dat uw printer optimale afdrukresultaten behaalt en dat alle garanties die u heeft geldig blijven.

Bestel dus vandaag nog de DR-2300 drum unit van Brother – ontworpen om uw Brother printer optimaal te laten werken en u op de lange termijn de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Terug naar boven