Originele Brother BU-800CL belt unit

Brother BU-800CL belt unit. Geschikt voor maximaal 100.000 pagina's

€ 87,19 incl. btw

€ 72,06 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+
Een reseller zoeken

Geschikt voor maximaal 100.000 pagina's 

Hoogwaardige origineel Brother product

Zorgt ervoor dat uw laserprinter optimaal blijft presteren

Productinformatie

BU800CL_main

Dit onderdeel is ontwikkeld door Brother en volledig afgestemd om te werken in combinatie met uw Brother printer, waardoor optimale afdrukresultaten gegarandeerd kunnen worden.

Kenmerken

  • Geschikt voor maximaal 100.000 pagina's 
  • Hoogwaardige origineel Brother product
  • Zorgt ervoor dat uw laserprinter optimaal blijft presteren
  • Dit onderdeel is ontwikkeld door Brother en volledig afgestemd om te werken in combinatie met uw Brother printer, waardoor optimale afdrukresultaten gegarandeerd kunnen worden.

Beschrijving

De Brother BU-800CL belt unit zorgt ervoor dat uw laserprinter optimaal blijft werken en de best mogelijke kwaliteit afdrukken blijft maken.

De belt unit is eenvoudig te installeren, betrouwbaar en duurzaam. De BU-800CL is geschikt voor diverse Brother kleurenlaserprinters en zorgt ervoor dat uw printer optimaal blijft werken. 

Wanneer uw printer aangeeft dat de belt unit vervangen dient te worden, kunt u een nieuwe originele Brother BU-800CL plaatsen zodat u verzekerd blijft van optimale afdrukkwaliteit. Als u de belt unit blijft gebruiken boven het aanbevolen aantal afdrukken, zullen de afdrukresultaten minder worden en kan de printer beschadigd raken.

Meer over dit product...

 
Reliability and Quality Assurance

Optimale betrouwbaarheid

Zorg ervoor dat uw Brother printer de uitzonderlijke resultaten blijft leveren die u gewend bent. Hoewel er goedkopere alternatieven beschikbaar zijn, geeft alleen de originele Brother BU-800CL belt unit u de garantie dat uw printer correct en efficiënt zal blijven werken.

 
 
Guaranteed to Work

Gegarandeerde kwaliteit

Het gebruik van originele Brother verbruiksartikelen zorgt ervoor dat uw printer optimaal blijft werken en dat uw garantie gewaarborgd is. Bestel de BU-800CL bij Brother zodat uw printer optimaal blijft functioneren.

support at your side

Wij staan 'At your side'

Bij gebruik van originele Brother verbruiksartikelen is de garantie van uw printer gewaarborgd. Brother staat volledig ‘At your side’ en u kunt rekenen op een uitstekende verkoopondersteuning en klantenservice, zowel voor als na aankoop van uw product.

 
brotherearthlogo

Milieu en recycling

Alle Brother verbruiksartikelen zijn ontworpen met als uitgangspunt om het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarnaast biedt Brother klanten de mogelijkheid om producten aan het einde van de levensduur gratis op te sturen voor recycling. 

Terug naar boven