Toegevoegd aan mandje

BWP-1D450-110 Thermo-transferrol met premium wax, zwart

Hoogwaardige thermo-transferrol met premium wax voor hoge kwaliteit beeldoverdracht in zwart op labels. Rol van 450 meter lengte en 110 mm breedte, gecertificeerd door Brother International Europe.

€ 12,31 incl. btw € 10,17 excl. btw
Niet op voorraad

Deze premium wax thermo-transferrol heeft een capaciteit van 450 meter en biedt uitstekende afdrukresultaten voor professionele labelprocessen. Zeer geschikt voor logistieke toepassingen, magazijnen,  productiebedrijven en diverse andere sectoren zoals retail, de gezondheidzorg en de voedingsindustrie.

De BWP-1D450-110 zwarte thermo-transferrollen bieden een kostenefficiënte labeloplossing voor professionele toepassingen. De rollen kunnen gebruikt worden in combinatie met daarvoor geschikte labelrollen of etiketten en een geschikte industriële TJ labelprinter van Brother.

Kenmerken

  • Hoge capaciteit met 450 meter lengte per rol
  • 110 mm breed
  • Hoogwaardige thermo-transfer beeldoverdracht
  • Duidelijke, duurzame resultaten
  • Premium wax met zwarte beeldoverdracht
  • Vereist het gebruik van een compatibel labelrol

Overzicht

Thermo-transferrol met premium wax voor industriële TJ printers

Behaal professionele resultaten met de hoogwaardige BWP-1D450-110 thermo-transferrol met premium wax. Deze rol heeft een breedte van 110 mm, zodat barcodes en tekst voor diverse toepassingen gemakkelijk kunnen  worden afgedrukt, met een daarvoor geschikte industriële labelprinter van Brother.

Met een lengte van 450 meter is deze thermo-transferrol lang te gebruiken, zonder dat er rollen gewisseld moeten worden. Dit resulteert in minder stilstand en meer productiviteit. Dankzij de premium wax bent u verzekerd van duurzame afdrukken van hoge kwaliteit.

Door te kiezen voor thermo-transferrollen die gecertificeerd zijn door Brother International Europe, weet u zeker dat uw Brother labelprinter de best mogelijke prestaties behaalt met als resultaat  kristalheldere, duurzame labels van hoogwaardige kwaliteit.

Toepassing