BSS-1D600-110 Thermo-transferrol met standaard wax/hars, zwart

BSS-1D600-110 Thermo-transferrol met standaard wax/hars voor beeldoverdracht in zwart, 600 meter lang en 110 mm breed.

€ 24,61 incl. btw

€ 20,34 excl. btw

Neem contact op met Brother voor de laatste beschikbaarheidsinformatie
Niet op voorraad

Extra hoge capaciteit met een lengte van 600 meter per rol

110 mm breed

Hoge kwaliteit thermische rol voor beeldoverdracht in zwart

Productinformatie

BSS1D600110_MAIN

Duidelijke, duurzame resultaten

Standaard wax/hars met beeldoverdracht in zwart

Vereist het gebruik van een compatibel label- of papierrol

Kenmerken

  • Extra hoge capaciteit met een lengte van 600 meter per rol
  • 110 mm breed
  • Hoge kwaliteit thermische rol voor beeldoverdracht in zwart
  • Duidelijke, duurzame resultaten
  • Standaard wax/hars met beeldoverdracht in zwart
  • Vereist het gebruik van een compatibel label- of papierrol

Beschrijving

Deze hoge capaciteit thermo-transferrol met standaard wax/hars is speciaal ontwikkeld voor professionele labeltaken.

Gebruik de rol van 110 mm breed voor het printen van labels met barcodes en diverse andere toepassingen. Zeer geschikt voor logistieke toepassingen, magazijnen, productiebedrijven en diverse andere sectoren zoals retail, de gezondheidzorg en de voedingsindustrie.

De standaard wax/hars beeldoverdracht combineert de kosten efficiëntie van waxrollen met de duurzaamheid van de hars technologie. De BSS-1D600-110 rollen met standaard wax/hars kunnen worden gebruikt in combinatie met geschikte labelrollen en een industriële labelprinter. De wax/hars methode wordt aanbevolen voor het printen van zowel papieren als synthetische labels en etiketten. Thermo-transfer wax/hars rollen worden vaak gebruikt voor verzendlabels, barcodelabels en farmaceutische toepassingen. Met deze rol bent u verzekerd van hoge printsnelheden en duurzame resultaten op diverse materialen.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

Rol met standaard wax/hars voor industriële printers

Met deze thermo-transferrol met standaard wax/hars voor beeldoverdracht in zwart, print u probleemloos professionele labels voor diverse toepassingen.

De rol heeft een breedte van 110 mm breed en ideaal voor het afdrukken van labels met barcodes en tekst op een daarvoor geschikte industriële Brother-labelprinter.

Met een lengte van 600 meter gaat deze thermo-transferrol zeer lang mee, zonder dat er rollen gewisseld moeten worden. Dit resulteert in minder stilstand en meer productiviteit.

De BSS-1D600-110 thermo-transferrol wordt aanbevolen voor het printen van zowel papieren als synthetische labels, etiketten en andere materialen. Met deze rol bent u verzekerd van hoge printsnelheden en duurzame resultaten op diverse materialen. De rol is vervaardigd volgens strenge richtlijnen en te gebruiken in combinatie met diverse specifieke Brother thermo-transfer labelrollen en labelprinters. Thermo-transferrollen worden veel gebruikt bij diverse labeltoepassingen binnen verschillen bedrijfstakken, zoals logistiek, gezondheidszorg, voedselindustrie, land- en tuinbouw en detailhandel.

Terug naar boven