BSS-1D450-110 Thermo-transferrol met standaard wax/hars, zwart

Hoogwaardige thermo-transferrol met wax/hars voor beeldoverdracht in zwart op labels. Rol van 450 meter lengte en 110 mm breedte, gecertificeerd door Brother International Europe.

€ 18,49 incl. btw

€ 15,28 excl. btw

Neem contact op met Brother voor de laatste beschikbaarheidsinformatie
Niet op voorraad

Hoge capaciteit met 450 meter lengte per rol

110 mm breed

Hoogwaardige thermo-transfer beeldoverdracht

Productinformatie

BSS1D450110 450m ribbon supply for TJ printers with transparent background - FRONT

Duidelijke, duurzame resultaten

Wax/hars met zwarte beeldoverdracht

Vereist het gebruik van een compatibel labelrol

Kenmerken

  • Hoge capaciteit met 450 meter lengte per rol
  • 110 mm breed
  • Hoogwaardige thermo-transfer beeldoverdracht
  • Duidelijke, duurzame resultaten
  • Wax/hars met zwarte beeldoverdracht
  • Vereist het gebruik van een compatibel labelrol

Beschrijving

Deze standaard wax/hars thermo-transferrol met een capaciteit van 450 meter is ontworpen voor  professionele labelprocessen. Zeer geschikt voor logistieke toepassingen, magazijnen,  productiebedrijven en diverse andere sectoren zoals retail, de gezondheidzorg en de voedingsindustrie.

De BSS-1D450-110 zwarte thermo-transferrollen bieden een kostenefficiënte labeloplossing voor professionele toepassingen. De rollen kunnen gebruikt worden in combinatie met daarvoor geschikte labelrollen of etiketten en een geschikte industriële TJ labelprinter van Brother.  

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

Thermo-transferrol met standaard wax/hars voor industriële TJ printers

Behaal professionele resultaten met de hoogwaardige BSS-1D450-110 thermo-transferrol met standaard wax/hars. Deze rol heeft een breedte van 110 mm, zodat barcodes en tekst voor diverse toepassingen gemakkelijk kunnen  worden afgedrukt, met een daarvoor geschikte industriële labelprinter van Brother. 

Met een lengte van 450 meter gaat deze thermo-transferrol zeer lang mee, zonder dat er rollen gewisseld moeten worden. Dit resulteert in minder stilstand en meer productiviteit.

Door te kiezen voor thermo-transferrollen die gecertificeerd zijn door Brother International Europe, weet u zeker dat uw Brother labelprinter de best mogelijke prestaties behaalt met als resultaat  kristalheldere, duurzame labels van hoogwaardige kwaliteit.


Terug naar boven