Toegevoegd aan mandje

BRS-1D450-110 Thermo-transferrol met standaard hars, zwart

Hoogwaardige thermo-transferrol met hars voor beeldoverdracht in zwart op labels. Rol van 450 meter lengte en 110 mm breedte, gecertificeerd door Brother International Europe.

€ 41,58 incl. btw € 34,36 excl. btw

Op voorraad

Deze standaard hars thermo-transferrol met een capaciteit van 450 meter is ontworpen voor  professionele labelprocessen. Zeer geschikt voor logistieke toepassingen, magazijnen,  productiebedrijven en diverse andere sectoren zoals retail, de gezondheidzorg en de voedingsindustrie.

De BRS-1D450-110 zwarte thermo-transferrollen bieden een kostenefficiënte labeloplossing voor professionele toepassingen. De rollen kunnen gebruikt worden in combinatie met daarvoor geschikte labelrollen of etiketten en een geschikte industriële TJ labelprinter van Brother.

Kenmerken

  • Hoge capaciteit met 450 meter lengte per rol
  • 110 mm breed
  • Hoogwaardige thermo-transfer beeldoverdracht
  • Duidelijke, duurzame resultaten
  • Hars met zwarte beeldoverdracht
  • Vereist het gebruik van een compatibel labelrol

Overzicht

Thermo-transferrol met standaard hars voor industriële TJ printers

Behaal professionele resultaten met de hoogwaardige BRS-1D450-110 thermo-transferrol met standaard hars. Deze rol heeft een breedte van 110 mm, zodat barcodes en tekst voor diverse toepassingen gemakkelijk kunnen  worden afgedrukt, met een daarvoor geschikte industriële labelprinter van Brother.

Met een lengte van 450 meter gaat deze thermo-transferrol zeer lang mee, zonder dat er rollen gewisseld moeten worden. Dit resulteert in minder stilstand en meer productiviteit.

Door te kiezen voor thermo-transferrollen die gecertificeerd zijn door Brother International Europe, weet u zeker dat uw Brother labelprinter de best mogelijke prestaties behaalt met als resultaat  kristalheldere, duurzame labels van hoogwaardige kwaliteit.

Toepassing