BRP-1D600-110 Thermo-transferrol met premium hars, zwart

BRP-1D600-110 Thermo-transferrol met premium hars voor beeldoverdracht in zwart, 600 meter lang en 110 mm breed.

€ 64,82 incl. btw

€ 53,57 excl. btw

Neem contact op met Brother voor de laatste beschikbaarheidsinformatie
Niet op voorraad

Extra hoge capaciteit met een lengte van 600 meter

110 mm breed

Hoge kwaliteit thermische rol voor beeldoverdracht in zwart

Productinformatie

BRP1D600110 600m ribbon supply for TJ printers with transparent background - front

Duidelijke, duurzame resultaten

Premium hars met zwarte inkt

Geschikte labelrollen vereist

Kenmerken

  • Extra hoge capaciteit met een lengte van 600 meter
  • 110 mm breed
  • Hoge kwaliteit thermische rol voor beeldoverdracht in zwart
  • Duidelijke, duurzame resultaten
  • Premium hars met zwarte inkt
  • Geschikte labelrollen vereist

Beschrijving

Deze hoge capaciteit thermo-transferrol met premium hars is ontwikkeld om te voldoen aan professionele labeltaken.

Gebruik de rol van 110 mm breed voor het printen van labels met barcodes en diverse andere toepassingen. Zeer geschikt voor logistieke toepassingen, magazijnen, productiebedrijven en diverse andere sectoren zoals retail, de gezondheidzorg en de voedingsindustrie.

De premium hars beeldoverdracht methode is zeer geschikt voor het printen op verschillende materialen waaronder papier, kunststof, polyamiden, nylon en satijn. Thermo-transfer hars rollen worden vaak gebruikt voor textiel labels, medische toepassingen en flexibele verpakkingen. Met deze rol bent u verzekerd van hoge printsnelheden en duurzame resultaten op diverse materialen. De BRP-1D600-110 rollen met premium hars kunnen worden gebruikt in combinatie met geschikte labelrollen en een industriële labelprinter.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

Rol met premium hars voor industriële printers

Met een lengte van 600 meter gaat deze premium hars thermo-transferrol zeer lang mee, zonder dat er rollen gewisseld moeten worden. Dit resulteert in minder stilstand en meer productiviteit.

De rol heeft een breedte van 110 mm breed en ideaal voor het afdrukken van labels met barcodes en tekst op een daarvoor geschikte industriële Brother-labelprinter.

Met een lengte van 600 meter gaat deze thermo-transferrol zeer lang mee, zonder dat er rollen gewisseld moeten worden. Dit resulteert in minder stilstand en meer productiviteit.

De BRP-1D600-110 thermo-transferrol transferrol is zeer geschikt voor het printen op verschillende materialen waaronder papier, kunststof, polyamiden, nylon en satijn. Met deze rol bent u verzekerd van hoge printsnelheden en duurzame resultaten op diverse materialen. De rol is vervaardigd volgens strenge richtlijnen en te gebruiken in combinatie met diverse specifieke Brother thermo-transfer labelrollen en labelprinters. Thermo-transferrollen worden veel gebruikt bij diverse labeltoepassingen binnen verschillen bedrijfstakken, zoals logistiek, gezondheidszorg, voedselindustrie, land- en tuinbouw en detailhandel. Door te kiezen voor thermo-transferrollen die gecertificeerd zijn door Brother International Europe, weet u zeker dat uw Brother labelprinter de best mogelijke prestaties behaalt met als resultaat kristalheldere, duurzame labels van hoogwaardige kwaliteit.

Terug naar boven