Originele Brother DK-44605 labelrol – papier, verwijderbaar - zwart op geel, breedte 62 mm

Brother DK-44605 zwart op geel doorlopende labelrol – papier, verwijderbaar - breedte 62 mm en lengte 30,48 meter - doorlopende rol

€ 28,85 incl. btw

€ 23,84 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Doorlopende rol, verwijderbaar, 62 mm x 30,48 meter

Originele Brother labelrol van hoge kwaliteit

Zorgt voor duidelijke, duurzame resultaten

Productinformatie

DK44605 and Roll

  • Doorlopende rol, verwijderbaar, 62 mm x 30,48 meter
  • Originele Brother labelrol van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duidelijke, duurzame resultaten

Beschrijving

Deze originele Brother DK-44605 gele labelrol komt goed van pas bij de meest uiteenlopende labeltoepassingen. De labels kunnen precies op de gewenste maat worden afgesneden en zijn eenvoudig weer te verwijderen zonder schade achter te laten. Ideaal voor labels die niet permanent gebruikt worden.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

Brother DK-44605 verwijderbare gele labels komen goed van pas bij diverse labeltoepassingen. De doorlopende labelrol is 62 mm breed en  perfect geschikt voor het maken van waarschuwingslabels, tijdelijke bewegwijzering en signalering. Ideaal voor gebruik thuis of binnen een zakelijke kantooromgeving.

Reken op professionele resultaten met deze labelrol die geschikt is voor het printen van tekst, logo's, symbolen en barcodes. De DK-44605 labelrol is eenvoudig verwijderbaar en ontworpen volgens hoge specificaties. Geschikt voor gebruik in een breed assortiment aan Brother QL labelprinters.

Door voor de Brother DK-44605 doorlopende labelrol zwart op geel te kiezen, zorgt u ervoor dat uw printer optimaal blijft presteren en behaalt u printresultaten die haarscherp zijn en blijven.

Met de DK-44605 weet u zeker dat uw labels lang goed leesbaar blijven.
Terug naar boven