Originele Brother DK-22225 doorlopende labelrol - papier – zwart op wit, breedte 38 mm

Brother DK-22225 zwart op wit doorlopende labelrol - papier – breedte 38 mm en lengte 30,48 meter

€ 16,86 incl. btw

€ 13,93 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

breedte 38 mm en lengte 30,48 meter

Originele Brother labelrol van hoge kwaliteit

Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Productinformatie

DK22225 and Roll

  • breedte 38 mm en lengte 30,48 meter
  • Originele Brother labelrol van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Beschrijving

U heeft de flexibiliteit om zelf labels van elk gewenste lengte op maat te creëren, voor enveloppen, mappen, dossiers, schapaanduiding of andere zaken. De DK-22225 doorlopende labelrol heeft een sterke hechtlaag die zorgt voor permanente kleefkracht, waardoor deze erg handig is zowel bij u thuis als op kantoor.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

De DK-22225 is perfect voor het maken van labels voor mappen, enveloppen, pakketten, administratie en vele andere toepassingen. Deze doorlopende papiertape is ontworpen om aan uw specifieke labeleisen te voldoen. Hierdoor kunt u labels maken van exact de gewenste maat, omdat u de labels zelf op de juiste lengte kunt afsnijden.

U kunt het overzicht thuis en op het werk aanzienlijk verbeteren dankzij de originele DK-22225 labelrol zwart op wit. Met een sterke lijmlaag die een permanente kleefkracht biedt, is de DK-22225 uitvoerig door Brother getest om u een zo duurzame en betrouwbare kwaliteit te bieden.

Door te kiezen voor de originele Brother DK-22225 labelrol zorgt u ervoor dat uw labelprinter optimaal blijft presteren en u resultaten behaalt die haarscherp zijn en blijven.
Terug naar boven