Toegevoegd aan mandje

Originele Brother DK-22223 doorlopende labelrol - papier – zwart op wit, breedte 50 mm

Brother DK-22223 zwart op wit doorlopende labelrol - papier – breedte 50 mm en lengte 30,48 meter

€ 17,65 incl. btw € 14,59 excl. btw

Op voorraad

Of u nu labels voor enveloppen, mappen of voor op uw schappen maakt, geniet van de flexibiliteit om labels van elk lengte op maat te creëren. De DK-22223 doorlopende labelrol zorgt dankzij de sterke lijmlaag voor permanente kleefkracht en daardoor zeer geschikt voor thuis en op kantoor.

  • Breedte 50 mm en lengte 30,48 meter
  • Originele Brother labelrol van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duidelijke, duurzame resultaten

Overzicht

De DK-22223 is perfect voor het maken van labels voor mappen, enveloppen of bordjes op schappen. U heeft de flexibiliteit om diverse soorten labels te creëren, op elke gewenste maat. Deze doorlopende tape van thermisch papier is vakkundig ontworpen en voldoet aan strenge labeleisen.

U kunt het overzicht thuis en op het werk aanzienlijk verbeteren dankzij de  veelzijdige, originele DK-22223 labelrol zwart op wit. Met een sterke lijmlaag die een permanente kleefkracht biedt, is de DK-22223 uitvoerig door Brother getest om u de beste en meest betrouwbare kwaliteit te bieden.

Door te kiezen voor de originele Brother DK-22223 labelrol zorgt u ervoor dat uw apparaat optimaal blijft presteren en u resultaten behaalt die haarscherp zijn en blijven.

Toepassing