Originele Brother DK-22212 doorlopende labelrol – film - zwart op wit, breedte 62 mm.

Brother DK-22212 zwart op wit doorlopende labelrol - film - breedte 62 mm en lengte 15,24 meter

€ 58,14 incl. btw

€ 48,05 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

breedte 62 mm, lengte 15,24 meter

Originele Brother labelrol van hoge kwaliteit

Print duidelijke, duurzame labels

Productinformatie

DK22212 and Roll

  • breedte 62 mm, lengte 15,24 meter
  • Originele Brother labelrol van hoge kwaliteit
  • Print duidelijke, duurzame labels

Beschrijving

De DK-22212 is perfect om labels te maken in allerlei vormen en maten. De labels zijn speciaal ontwikkeld om u de flexibileit te bieden bij het maken van specialistische en gepersonaliseerde labels, omdat de labelrol door de gebruiker eenvoudig op de gewenste afmetingen gesneden kan worden.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

Deze zwart op wit DK-22212 doorlopende labelrol van duurzame film is uitvoerig door Brother getest om u een  betrouwbare kwaliteit te bieden. De labelrol maakt gebruik van de nieuwste rechtstreekse thermische afdruktechnologie en heeft een sterke kleefkracht.

Dankzij de doorlopende lengte is de Brother DK-22212 rol ideaal wanneer u labels nodig hebt in allerlei verschillende maten, aangezien de lengte van deze labels kan worden bepaald door de gebruiker. De veelzijdige DK-44205 labels kunenn eenvoudig worden verwijderd, zonder schade toe te brengen. Ideaal voor labels die slechts tijdelijk nodig zijn.

Door voor de Brother DK-22212 labelrol zwart op wit te kiezen, zorgt u ervoor dat uw printer optimaal blijft presteren en u resultaten geeft die helder, goed leesbaar en duurzaam zijn.
Terug naar boven