Originele Brother DK-11234 zelfklevende naambadge op labelrol – zwart op wit, 60 mm x 86 mm

Brother DK-11234 zwart op wit voorgestanst naambadge label – 60 mm x 86 mm - 260 labels per rol

€ 43,75 incl. btw

€ 36,16 excl. btw

Neem contact op met Brother voor de laatste beschikbaarheidsinformatie
Niet op voorraad

260 labels per rol, 60 mm x 86 mm

Kan direct op kleding worden aangebracht en gemakkelijk en veilig worden verwijderd*

Originele Brother labelrol van hoge kwaliteit

Productinformatie

Brother DK-11234 adhesive visitor badge label roll and outer carton packaging shot

Uitstekende, duurzame resultaten

Kenmerken

  • 260 labels per rol, 60 mm x 86 mm
  • Kan direct op kleding worden aangebracht en gemakkelijk en veilig worden verwijderd*
  • Originele Brother labelrol van hoge kwaliteit
  • Uitstekende, duurzame resultaten

Beschrijving

De Brother DK-11234 zelfklevende bezoekersbadge labels zijn geschikt om gasten op een eenvoudige manier te voorzien van papieren naambadges. Deze voorgestanste bezoekersbadges zijn ideaal voor evenementen in de horeca en hospitality branche en voor vergaderingen en andere activiteiten binnen kantoren, waar laagdrempelige naambadges nodig zijn. De naamlabels kunnen snel op kleding worden aangebracht en ook weer gemakkelijk en veilig worden verwijderd*. Naast standaard tekst kan er ook eenvoudig een eigen ontwerp gemaakt worden met afbeeldingen, logo's en barcodes die in zwart-wit op de labels afgedrukt kunnen worden.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

Brother DK-11234 labels zijn ideaal voor het creëren van naambadges voor bezoekers en gasten. De labelrol bevat 260 voorgestanste labels met een formaat van 60mm x 86mm, een veelgebruikte maat van bezoekersbadges voor conferenties, tentoonstellingen en diverse zakelijke evenementen binnen de horeca en hospitality branche.

Deze professionele, papieren labels kunnen veilig direct op kleding worden aangebracht voor optimale snelheid en efficiëntie bij het verwelkomen van gasten. Na afloop kunnen de labels gemakkelijk en veilig weer worden verwijderd zonder sporen achter te laten.* Op de labels kunnen logo's, afbeeldingen en barcodes in zwart-wit worden afgedrukt, in combinatie met de namen van bezoekers, bedrijven of andere vereiste informatie. De professionele DK-11234 labelrollen worden geproduceerd volgens hoge normen en zijn te gebruiken met daarvoor geschikte Brother QL labelprinters.

Met de originele Brother DK-11234 zwart op wit labelrol bent u verzekerd van professionele resultaten en zorgt u ervoor dat uw labelprinter altijd optimaal blijft werken.

*Let op: DK-11234 labels mogen niet worden aangebracht op corduroy, leer, zijde, suède, vinyl of andere delicate materialen en stoffen.

Terug naar boven