Originele Brother DK-11219 labelrol – zwart op wit, diameter 12 mm

Brother DK-11219 voorgestanste labelrol zwart op wit – diameter 12 mm - 1200 ronde labels per rol

€ 18,21 incl. btw

€ 15,05 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

1200 ronde labels per rol, diameter 12 mm

Originele Brother labelrol van hoge kwaliteit

Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Productinformatie

DK11219_main

  • 1200 ronde labels per rol, diameter 12 mm
  • Originele Brother labelrol van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Beschrijving

Met deze originele Brother zwart op wit DK-11219 ronde labels komen goed van pas bij de meest uiteenlopende labeltoepassingen. De voorgestanste labels zijn geschikt voor gebruik zowel thuis als op kantoor en ideaal om tekst, logo's, symbolen en barcodes te printen op verzendlabels, bezoekerspasjes of andere labels.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

Brother DK-11219 labels komen goed van pas bij al uw algemene labeltoepassingen. Met 1200 ronde labels per rol worden de labels met een standaardafmeting van diameter 12 mm vaak voor post en administratieve doeleinden gebruikt, deze zijn dus perfect voor thuis en op kantoor.

Reken op professionele resultaten met deze voorgestanste labels, die geschikt zijn om tekst, logo's, symbolen en barcodes op af te drukken voor diverse soorten labels. De DK-11219 labels voldoen aan hoge specificaties en zijn geschikt voor gebruik in diverse Brother QL-printers.

Door voor de Brother DK-11219 voorgestanste labelrol zwart op wit te kiezen, zorgt u ervoor dat uw labelprinter optimaal blijft presteren en u resultaten geeft die haarscherp zijn en blijven.

Met de DK-11219 bent u er zeker van dat uw labels dankzij de uitstekende kleefkracht lang blijven zitten en goed leesbaar blijven.
Terug naar boven