Originele Brother CZ-1001 rolcassette, 9 mm breed

Rol is 5 meter lang, 9 mm breed.

€ 25,47 incl. btw

€ 21,05 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

9 mm breed en 5 meter lang

Print kleurenlabels thuis of op het kantoor

Originele Brother rolcassette waarmee u verzekerd bent van hoge printkwaliteit

Productinformatie

CZ1001_main

Kenmerken

  • 9 mm breed en 5 meter lang
  • Print kleurenlabels thuis of op het kantoor
  • Originele Brother rolcassette waarmee u verzekerd bent van hoge printkwaliteit

Beschrijving

Met deze originele Brother CZ-1001 rolcassette kunt u labels in kleur afdrukken voor diverse toepassingen. De rol is 9 mm breed, 5 meter lang en kan worden gebruikt thuis of op het kantoor voor het labelen van ordners, dozen, planken, persoonlijke bezittingen of andere belangrijke items.
Maak zelf afdelings- en naambordjes voor uw bedrijf. Ook ideaal voor hobby projecten en andere toepassingen in en rond het huis.
Deze rol maakt gebruik van ZINK® Zero Ink® printtechnologie waarmee kleurenafdrukken gemaakt kunnen worden zonder dat er inkt nodig is.

(Op de foto’s staan rollen van verschillende breedtes afgebeeld. Deze zijn alleen bedoeld voor illustratieve doeleinden)

Folders

Meer over dit product...

Wilt u het overzicht en de organisatie verbeteren zowel thuis als op het werk, dan is originele Brother CZ-1001 rolcassette voor labels van 9 mm breed het ideale hulpmiddel.
Maak mooie, opvallende kleurenlabels voor ordners, mappen, schappen en archiefdozen met de CZ-1001 full colour labels. Label uw spullen en bezittingen met een gepersonaliseerd label, zodat ze bij verlies gemakkelijk gevonden en weer naar u teruggestuurd kunnen worden. Maak professionele bewegwijzering, afdelingsbordjes en waarschuwingslabels die opvallen.
Met de CZ-1001 rolcassette kunt u labels produceren die volledig voldoen aan de gestelde eisen, door ze precies op de gewenste lengte af te snijden. Werkt met de gebruiksvriendelijke ZINK® Zero Ink® printtechnologie waarbij geen inkt of toner nodig is!

Terug naar boven