Originele Brother BDL-7J000076-066 direct thermische, doorlopende papierrol – zwart op wit, breedte 76 mm (vervanging van RD-P08E5)

Brother BDL-7J000076-066 zwart op wit doorlopende papierrol van 76 mm breed en 42 meter lang voor het printen van bonnen en tickets met exact de gewenste lengte.

€ 6,20 incl. btw

€ 5,12 excl. btw

Papierbreedte: 76 mm

Rollengte: 42 meter

Printen van bonnen met direct thermische printtechnologie

Productinformatie

BDL7J000076066 white receipt roll supply - main

Thermisch papier van hoge kwaliteit

Geschikt voor diverse RJ en TD printers

Kenmerken

  • Papierbreedte: 76 mm
  • Rollengte: 42 meter
  • Printen van bonnen met direct thermische printtechnologie
  • Thermisch papier van hoge kwaliteit
  • Geschikt voor diverse RJ en TD printers

Beschrijving

De Brother BDL-7J000076-066 doorlopende witte papierrol komt tegemoet aan de eisen die gesteld worden bij het printen van bonnen en tickets.

Met deze papierrol print u hoogwaardige thermische bonnen van 76 mm breed en de gewenste lengte. Zeer geschikt voor het afdrukken van diverse soorten kassabonnen, ontvangstbewijzen en tickets in winkels, magazijnen en productiefaciliteiten, of voor het printen van bonnen onderweg of op locatie. Geschikt voor diverse RJ en TD printers.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

Printen van bonnen met direct thermische printtechnologie

De Brother BDL-7J000076-066 directe thermische papierrol komt tegemoet aan de eisen die worden gesteld bij het printen van bonnen en tickets, zonder dat er inkt of toner gebruikt wordt.

De rol met een breedte van 76 mm is zeer geschikt voor diverse printtoepassingen binnen retail branche, de voedselindustrie en voor buitendienst medewerkers. Print snel en eenvoudig bonnen, tickets en ontvangstbewijzen met tekst, logo's en barcodes op geschikte Brother RJ en TD printers.

Door te kiezen voor de originele door Brother gecertificeerde direct thermische papierrollen, weet u zeker dat uw Brother printer de best mogelijke prestaties behaalt, met als resultaat duidelijke bonnen van hoge kwaliteit.

Terug naar boven