Originele Brother BDL-7J000058-102 direct thermische, doorlopende papierrol – zwart op wit, breedte 58 mm (vervanging van RD-S07E5)

Brother BDL-7J000058-102 zwart op wit doorlopende papierrol van 58 mm breed en 101,6 meter lang voor het printen van bonnen en tickets met exact de gewenste lengte.

€ 11,75 incl. btw

€ 9,71 excl. btw

Papierbreedte: 58 mm

Rollengte: 101,6 meter

Printen van bonnen met direct thermische printtechnologie

Productinformatie

BDL7J000058102 white receipt roll supply - main

Thermisch papier van hoge kwaliteit

Geschikt voor diverse TD en TD printers

Kenmerken

  • Papierbreedte: 58 mm
  • Rollengte: 101,6 meter
  • Printen van bonnen met direct thermische printtechnologie
  • Thermisch papier van hoge kwaliteit
  • Geschikt voor diverse TD en TD printers

Beschrijving

De Brother BDL-7J000058-102 doorlopende witte papierrol komt tegemoet aan de eisen die gesteld worden bij het printen van bonnen en tickets.

Met deze papierrol print u hoogwaardige thermische bonnen van 58 mm breed en de gewenste lengte. Zeer geschikt voor het afdrukken van diverse soorten kassabonnen, ontvangstbewijzen en tickets in winkels, magazijnen en productiefaciliteiten, of voor het printen van bonnen onderweg of op locatie. Geschikt voor diverse RJ en TD printers.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

Printen van bonnen met direct thermische printtechnologie

De Brother BDL-7J000058-102 directe thermische papierrol is er om aan uw behoeften voor het afdrukken van ontvangstbewijzen te voldoen, zonder dat u inkt of toner nodig hebt.

De rol met een breedte van 58 mm is zeer geschikt voor diverse printtoepassingen binnen de retail branche, de voedselindustrie en voor buitendienst medewerkers. Print snel en eenvoudig bonnen, tickets en ontvangstbewijzen met tekst, logo's en barcodes op geschikte Brother RJ en TD printers.

Door te kiezen voor de originele door Brother gecertificeerde direct thermische papierrollen, weet u zeker dat uw Brother printer de best mogelijke prestaties behaalt, met als resultaat duidelijke bonnen van hoge kwaliteit.

Terug naar boven