Originele Brother BDE-1J000102-102 direct thermische, doorlopende labelrol – zwart op wit, breedte 102 mm (vervanging van RD-S01E2)

Brother BDE-1J000102-102 zwart op wit doorlopende labelrol van 102 mm breed en 56,4 meter lang voor het printen van hoogwaardige labels met exact de gewenste lengte.

€ 21,67 incl. btw

€ 17,91 excl. btw

Breedte: 102 mm

Rollengte: 56,4 meter

Printen van labels met direct thermische printtechnologie

Productinformatie

BDE1J000102102 label roll supply - main

Thermische labels van hoge kwaliteit

Geschikt voor diverse TD printers

Kenmerken

  • Breedte: 102 mm
  • Rollengte: 56,4 meter
  • Printen van labels met direct thermische printtechnologie
  • Thermische labels van hoge kwaliteit
  • Geschikt voor diverse TD printers

Beschrijving

Brother BDE-1J000102-102 doorlopende labelrol is speciaal ontworpen voor professionele labeltoepassingen.

Deze doorlopende labelrol van 102 mm breed wordt veel gebruikt voor het printen van verzend- en palletlabels, etiketten met ingrediënten- en allergeneninformatie en meer. De labels bieden een professionele oplossing voor het printen van een hele range aan verschillende labels en etiketten met tekst, logo's, symbolen en barcodes in diverse branches. Geschikt voor gebruik in combinatie met diverse TD desktop printers.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

Printen van labels met direct thermische printtechnologie

De BDE-1J000102-102 doorlopende labelrol is ontworpen voor een reeks van labeltoepassingen binnen diverse branches, waaronder de gezondheidszorg, retail, de voedselindustrie en de logistieke sector, zonder dat er inkt of toner aan te pas komt.

Deze rol van 56,4 meter is geschikt voor het printen van hoogwaardige labels op precies de gewenste lengte met logo's, barcodes, adresgegevens of andere belangrijke informatie. De labels zijn vervaardigd volgens strenge richtlijnen en kunnen gebruikt worden in combinatie met daarvoor geschikte TD label- en bonprinters.

Door te kiezen voor de originele door Brother gecertificeerde direct thermische papierrollen, weet u zeker dat uw Brother printer de best mogelijke prestaties behaalt, met als resultaat duidelijke bonnen van hoge kwaliteit.

Terug naar boven