Originele Brother LC-985Y gele inktcartridge

Brother LC-985Y gele inktcartridge. Print ongeveer 260 pagina's.

€ 15,02 incl. btw

€ 12,41 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Print 260 pagina's (ISO/IEC 24711)

Originele Brother gele inktcartridge van hoge kwaliteit

Brother inktcartridges zijn uitgebreid getest zodat elke afdruk perfecte resultaten oplevert

Productinformatie

LC985Y_main

Met het gebruik van deze originele Brother LC-985Y inktcartridge is uw garantie verzekerd

De LC-985-serie inktcartridges zijn ook verkrijgbaar in een LC-985VALBP voordeelverpakking, waarmee de kosten per pagina worden verlaagd

  • Print 260 pagina's (ISO/IEC 24711)
  • Originele Brother gele inktcartridge van hoge kwaliteit
  • Brother inktcartridges zijn uitgebreid getest zodat elke afdruk perfecte resultaten oplevert
  • Met het gebruik van deze originele Brother LC-985Y inktcartridge is uw garantie verzekerd
  • De LC-985-serie inktcartridges zijn ook verkrijgbaar in een LC-985VALBP voordeelverpakking, waarmee de kosten per pagina worden verlaagd

Beschrijving

Deze  LC-985Y gele inktcartridge is ontworpen om keer op keer indrukwekkende afdrukresultaten te leveren. Dit is een origineel verbruiksartikel van Brother en dus eenvoudig te installeren en gegarandeerd 100% compatibel met uw printer.

Brother houdt rekening met de milieu-impact van cartridges in elke levensfase. Dit resulteert in minder afvalproductie. Al onze apparaten en cartridges worden geproduceerd om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Originele Brother LC-985Y  inktcartridge – Iedere keer de moeite waard

Meer over dit product...

Colour

Verkrijgbaar in andere kleuren:

LC-985BK - zwart
LC-985C - cyaan
LC-985M - magenta

LC985-Value

Voordeelverpakking

Bespaar geld en verlaag de afdrukkosten met de originele Brother LC-985VALBP voordeelverpakking. Dit pakket bevat:

LC-985BK - zwart
LC-985C - cyaan
LC-985M - magenta
LC-985Y - geel

Reliability and Quality Assurance

Optimale betrouwbaarheid

De ‘Colour Rich Innobella’ technologie van Brother zorgt voor spectaculaire kleuren, die een hoge mate van levendigheid aan fotoafdrukken toevoegt. Brother Innobella inkt is zorgvuldig samengesteld, voor optimale werking en om verstopping van de printkop te voorkomen. Dit zorgt voor een hoge betrouwbaarheid en duurzaamheid van uw Brother printer.

Guaranteed to Work

Gegarandeerde kwaliteit

Brother inktcartridges staan garant voor een superieure afdrukkwaliteit. Door het gebruik van originele Brother verbruiksartikelen,  beschermt u uw Brother printer ook tegen mogelijke schade die niet-originele, inferieure inktcartridge kunnen toebrengen. U bent daarnaast altijd verzekerd van optimale prestaties en betrouwbaarheid.

Performance Tested

Optimale prestaties

Brother Innobella inkt en papier zijn lichtbestendig en bestand tegen ozon, waardoor afdrukken bij  langdurige blootstelling aan licht na verloop van tijd niet zullen vervagen. Met originele Brother inktcartridge bent u altijd verzekerd van optimale prestaties en professionele resultaten.

support at your side

‘At your side’

Bij gebruik van originele Brother verbruiksartikelen is de garantie van uw printer gewaarborgd.  Brother staat ‘At your side’ en u kunt rekenen op een uitstekende verkoopondersteuning en klantenservice, zowel voor als na aankoop van uw product.

brotherearthlogo

Milieu en recycling

Alle Brother cartridges zijn ontworpen met als uitgangspunt om het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarnaast biedt Brother klanten een milieuverantwoorde manier om hun Brother producten aan het einde van de levensduur in te leveren voor recycling.

 
Authenticity

Authenticiteit van printbenodigdheden

Originele Brother cartridges bevatten altijd een holografisch beveiligingslabel. Wees alert of er niet met de verpakking of het beveiligingslabel is geknoeid. Het product kan via het hologram-beveiligingslabel worden geverifieerd op echtheid door het unieke 7-cijferige ID-nummer te controleren op onze webpagina: www.brother.com/id

Terug naar boven