1. Home
  2. Toebehoren
  3. LC-980Y

Originele Brother LC-980Y gele inktcartridge

Brother LC-980Y gele inktcartridge. Print 260 pagina's.

€ 13,43 incl. btw € 11,10 excl. btw
Op voorraad
+        In mandje Een reseller zoeken
Deze originele Brother LC-980Y gele inktcartridge is speciaal ontwikkeld om kwaliteit te garanderen telkens als u een document afdrukt. De inkt is samengesteld zodat de kleuren niet vervagen  en zorgt  keer op keer voor scherpe, heldere en duurzame kleuren. Zo beschermt u uw printer tegen eventuele blijvende schade die niet-originele cartridges kunnen veroorzaken.

  • Print 260 pagina's conform ISO/IEC 24711
  • Originele Brother inkt van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Verkrijgbaar in andere kleuren:

LC-980M – magenta
LC-980C – cyaan
LC-980BK – zwart

 

Wanneer het tijd is om de inkt van uw printer te vervangen kunt u het beste vertrouwen op de Brother LC-980Y gele inktcartridge, zodat u zeker bent dat uw printer optimaal blijft presteren en uw afdrukken kristalhelder blijven.

Het kan soms verleidelijk zijn om goedkopere, merkloze verbruiksartikelen te kopen, maar onthoud wel dat navulcartridges en andere goedkope inktcartridges niet alleen de kwaliteit van uw afdrukken kunnen beïnvloeden, maar ook blijvende schade aan uw printer kunnen veroorzaken.

Deze originele LC-980Y gele inktcartridge is een uitstekende oplossing voor thuis en op kantoor om de kosten te verlagen en het rendement te verhogen en zorgt ervoor dat uw printer optimaal blijft presteren. U krijgt meer waar voor uw geld op de lange termijn en keer op keer indrukwekkende resultaten.