Originele Brother LC-980M magenta inktcartridge

Brother LC-980M magenta inktcartridge. Print 260 pagina's.

€ 14,98 incl. btw

€ 12,38 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Print 260 pagina's (ISO/IEC 24711)

Originele Brother magenta inktcartridge van hoge kwaliteit

Brother inktcartridges zijn uitgebreid getest zodat elke afdruk perfecte resultaten oplevert

Productinformatie

LC980M_main

Met het gebruik van deze originele Brother LC-980M inktcartridge is uw garantie verzekerd

De LC-980-serie inktcartridges zijn ook verkrijgbaar in een LC-980VALBP voordeelverpakking, waarmee de kosten per pagina worden verlaagd

  • Print 260 pagina's (ISO/IEC 24711)
  • Originele Brother magenta inktcartridge van hoge kwaliteit
  • Brother inktcartridges zijn uitgebreid getest zodat elke afdruk perfecte resultaten oplevert
  • Met het gebruik van deze originele Brother LC-980M inktcartridge is uw garantie verzekerd
  • De LC-980-serie inktcartridges zijn ook verkrijgbaar in een LC-980VALBP voordeelverpakking, waarmee de kosten per pagina worden verlaagd

Beschrijving

Deze originele Brother LC-980M magenta inktcartridge is speciaal ontwikkeld om kwaliteit te garanderen telkens als u een document afdrukt. De inkt is samengesteld zodat de kleuren niet vervagen  en zorgt  keer op keer voor scherpe, heldere en duurzame kleuren. Zo beschermt u uw printer tegen eventuele blijvende schade die niet-originele cartridges kunnen veroorzaken.

Brother houdt rekening met de milieu-impact van cartridges in elke levensfase. Dit resulteert in minder afvalproductie. Al onze apparaten en cartridges worden geproduceerd om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Originele Brother LC-980M inktcartridge – Iedere keer de moeite waard

Meer over dit product...

Colour Verkrijgbaar in andere kleuren:

LC-980BK - zwart
LC-980C - cyaan
LC-980Y- geel
LC980-Value

Bespaar met voordeelverpakking

Voordeliger dan het kopen van losse cartridges

LC-980VALBP CMYK voordeelverpakking

Zwarte cartridge print 300 pagina’s. Cyaan, magenta en gele cartridge printen elk 260 pagina's. (ISO/IEC 24711)

Reliability and Quality Assurance

Optimale betrouwbaarheid

De ‘Colour Rich Innobella’ technologie van Brother zorgt voor spectaculaire kleuren, die een hoge mate van levendigheid aan fotoafdrukken toevoegt. Brother Innobella inkt is zorgvuldig samengesteld, voor optimale werking en om verstopping van de printkop te voorkomen. Dit zorgt voor een hoge betrouwbaarheid en duurzaamheid van uw Brother printer.

Guaranteed to Work

Gegarandeerde kwaliteit

Brother inktcartridges staan garant voor een superieure afdrukkwaliteit. Door het gebruik van originele Brother verbruiksartikelen,  beschermt u uw Brother printer ook tegen mogelijke schade die niet-originele, inferieure inktcartridge kunnen toebrengen. U bent daarnaast altijd verzekerd van optimale prestaties en betrouwbaarheid.

Performance Tested

Optimale prestaties

Brother Innobella inkt en papier zijn lichtbestendig en bestand tegen ozon, waardoor afdrukken bij  langdurige blootstelling aan licht na verloop van tijd niet zullen vervagen. Met originele Brother inktcartridge bent u altijd verzekerd van optimale prestaties en professionele resultaten.

support at your side

‘At your side’

Bij gebruik van originele Brother verbruiksartikelen is de garantie van uw printer gewaarborgd.  Brother staat ‘At your side’ en u kunt rekenen op een uitstekende verkoopondersteuning en klantenservice, zowel voor als na aankoop van uw product.

brotherearthlogo

Milieu en recycling

Alle Brother cartridges zijn ontworpen met als uitgangspunt om het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarnaast biedt Brother klanten een milieuverantwoorde manier om hun Brother producten aan het einde van de levensduur in te leveren voor recycling.

 
Authenticity

Authenticiteit van printbenodigdheden

Originele Brother cartridges bevatten altijd een holografisch beveiligingslabel. Wees alert of er niet met de verpakking of het beveiligingslabel is geknoeid. Het product kan via het hologram-beveiligingslabel worden geverifieerd op echtheid door het unieke 7-cijferige ID-nummer te controleren op onze webpagina: www.brother.com/id

Terug naar boven