Originele Brother LC-427C cyaan inktcartridge

Brother LC-427C cyaan inktcartridge. 1 stuk. Print 1.500 pagina's.

€ 42,70 incl. btw

€ 35,29 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

LC-427C print 1.500 pagina's volgens ISO/IEC 24711

Originele cyaan inktcartridge van hoge kwaliteit

Originele inktcartridges van Brother zijn uitvoerig getest zodat u altijd gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, waardoor u tijd en geld bespaart

Productinformatie

LC427C_main

Het gebruik van deze originele Brother LC-427C inktcartridge biedt optimale prestaties en bescherming van uw printer

Het transparante ontwerp van de cartridge zorgt ervoor dat de nog resterende inkt volledig zichtbaar is

LC427C zwarte inktcartridge is ook verkrijgbaar in een voordelige hoge capaciteit uitvoering LC-427XLC

Kenmerken

  • LC-427C print 1.500 pagina's volgens ISO/IEC 24711
  • Originele cyaan inktcartridge van hoge kwaliteit
  • Originele inktcartridges van Brother zijn uitvoerig getest zodat u altijd gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, waardoor u tijd en geld bespaart
  • Het gebruik van deze originele Brother LC-427C inktcartridge biedt optimale prestaties en bescherming van uw printer
  • Het transparante ontwerp van de cartridge zorgt ervoor dat de nog resterende inkt volledig zichtbaar is
  • LC427C zwarte inktcartridge is ook verkrijgbaar in een voordelige hoge capaciteit uitvoering LC-427XLC

Beschrijving

Bent u op zoek naar een cartridge waarmee u elke afdruk gegarandeerd bent van de beste kwaliteit en prestaties? De Brother LC-427C cyaan inktcartridge zorgt van de eerste tot de laatste print, voor betrouwbare resultaten van topkwaliteit. Daarnaast beschikt de inkt over niet-vervagende eigenschappen. Dankzij de zorgvuldige samenstelling van de inkt bent u er tevens zeker van dat uw printer optimaal blijft werken.

Bij het ontwerp van Brother inktcartridges is rekening gehouden met de impact op het milieu in elke fase van de levenscyclus, zodat het ontstaan van afvalproducten zoveel mogelijk wordt gereduceerd. Al onze apparaten en cartridges zijn geproduceerd op een manier die zo min mogelijk invloed heeft op onze leefomgeving.
 
Originele Brother LC-427C inktcartridge - altijd de moeite waard

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

 

Andere beschikbare kleuren

LC-427BK Zwart
LC-427M Magenta
LC-427Y Geel

Reliability and Quality Assurance

Optimale betrouwbaarheid

De ‘Colour Rich Innobella’ technologie van Brother zorgt voor spectaculaire kleuren, die een hoge mate van levendigheid aan fotoafdrukken toevoegt. Brother Innobella inkt is zorgvuldig samengesteld, voor optimale werking en om verstopping van de printkop te voorkomen. Dit zorgt voor een hoge betrouwbaarheid en duurzaamheid van uw Brother printer.

Guaranteed to Work

Gegarandeerde kwaliteit

Brother inktcartridges staan garant voor een superieure afdrukkwaliteit. Door het gebruik van originele Brother verbruiksartikelen,  beschermt u uw Brother printer ook tegen mogelijke schade die niet-originele, inferieure inktcartridge kunnen toebrengen. U bent daarnaast altijd verzekerd van optimale prestaties en betrouwbaarheid.

Performance Tested

Optimale prestaties

Brother Innobella inkt en papier zijn lichtbestendig en bestand tegen ozon, waardoor afdrukken bij  langdurige blootstelling aan licht na verloop van tijd niet zullen vervagen. Met originele Brother inktcartridge bent u altijd verzekerd van optimale prestaties en professionele resultaten.

support at your side

‘At your side’

Bij gebruik van originele Brother verbruiksartikelen is de garantie van uw printer gewaarborgd.  Brother staat ‘At your side’ en u kunt rekenen op een uitstekende verkoopondersteuning en klantenservice, zowel voor als na aankoop van uw product.

brotherearthlogo

Milieu en recycling

Alle Brother cartridges zijn ontworpen met als uitgangspunt om het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarnaast biedt Brother klanten een milieuverantwoorde manier om hun Brother producten aan het einde van de levensduur in te leveren voor recycling.

 
Authenticity

Authenticiteit van printbenodigdheden

Originele Brother cartridges bevatten altijd een holografisch beveiligingslabel. Wees alert of er niet met de verpakking of het beveiligingslabel is geknoeid. Het product kan via het hologram-beveiligingslabel worden geverifieerd op echtheid door het unieke 7-cijferige ID-nummer te controleren op onze webpagina: www.brother.com/id

Terug naar boven